יום ההמבורגר בביסטרו גרינברג, תל אביב

במסעדת ביסטרו גרינברג יחגגו את יום ההמבורגר עם המבורגרים משוגעים שיתווספו לתפריט ב-27-31 בחודש. בין המנות: ראמן בורגר - קריספי ראמן, קציצות בשר עם שיטאקי ושאלוט, איולי מיסו, חציל בטמפורה וגרגר נחלים (78 שקלים); פיצה בורגר – קציצת בשר עם מוצרלה טרייה, מוצרלה מעושנת, רוטב עגבניות, ברבקיו ובצל מקורמל (82 שקלים); ו-Crab&Shrimp Burger – קציצת סרטנים ושרימפס מטוגנת, רוטב טרטר וקולסלאו כרוב וקייל מוגש בלחמניית סלק (92 שקלים).

ביסטרו גרינברג. אורי צבי גרינברג 25, תל אביב. 03-6136132

המבורגרים טבעוניים של אגאדיר בחינם, תל אביב

את יום ההמבורגרים הבינלאומי תחגוג רשת אגאדיר דווקא עם הקהילה הטבעונית. הפוד טראק של אגאדיר יחנה בתל אביב ויחלק לכל חברי הקהילה את ההמבורגר הטבעוני שלהם, שעשוי מפטריות וסויה, בחינם בהצגת תעודת חבר קהילה, ביום שני בין השעות 18:00-21:00

פוד טראק אגאדיר. הלל הזקן 13, תל אביב.

המבורגר על מקל במסעדת גורדוס, חולון

במסעדת גורדוס יחגגו את יום ההמבורגר עם סוכריית בורגר על מקל, עם חזה אווז, גבינת צ'דר וחמאת בוטנים, עם צ'יפס רגיל וצ'יפס בטטה בצד, במחיר 79 שקלים. 

גורדוס. פארק פרס, חולון

יום ההמבורגר הבינלאומי בטראק דה לוקס, תל אביב

במסעדת טראק דה לוקס יחגגו את יום ההמבורגר הבינלאומי בשבוע של תפריט ספיישלים מ-28.5 ועד 2.6. בין המנות: דונאט בורגר - ופל בלגי מבצק דונאט, קציצה 180 גרם בקר, צ'דר, בייקון טלה, רוטב של ברבן מייפל ורוטב ג'ק צ'יז (58 שקלים); בנדיקט בורגר - קציצה 180 גרם בקר, בייקון טלה, צ'דר, רוטב הולנדייז וביצה עלומה בקן (62 שקלים); ובאפלו בורגר - קציצת 250 גרם מבשר באפלו, ירקות ורוטב טראש (77 שקלים).

טראק דה לוקס. בן עמי 13, כיכר דיזנגוף, תל אביב. 03-6296363

יום ההמבורגר ברשת BBB

לכבוד יום ההמבורגר הקהל והסועדים יכולים להציע מתכון משלהם להמבורגר מושחת במיוחד. ההמבורגר המנצח ייבחר על ידי שף הרשת אילן פנחס ויוגש במשך חודש בכל מסעדות הרשת.

המבורגרים מיוחדים, BBB
המבורגרים מיוחדים, BBB | צילום: אנטולי מיכאלו, יחסי ציבור

יום ההמבורגר ברשת BLACK

ברשת בלאק מציעה לכבוד יום ההמבורגר שלושה המבורגרים מיוחדים: פיתהבורגר - המבורגר עם ירקות המבורגר, רוטב צ'יפוטלה וממרח פלפלים פיקנטי - 59 שקלים; כריך סלופי ג'ק - בשר טחון עם בצל וגמבה אדומה ברוטב ברביקיו, עם חסה, עגבניה ומלפפון חמוץ (מוגש בלחמניית המבורגר) - 59 שקלים; אנטריקוט בורגר - המבורגר מאנטריקוט טחון - 59 שקלים.

יום ההמבורגר במסעדת אברטו, גדרה

מסעדת אברטו תגיש בימים ראשון-שלישי תפריט המבורגרים מיוחד שיכלול מנות כמו "האמריקאית" - קציצת נתח קצבים, בצל בגריל, חסה, ברביקיו וביצת עין, מוגש לצד פוטטוס ואיולי ראמולד (59 שקלים); "המושחתת" - קציצת נתח קצבים, פטה כבדים וקוניאק, ביצה עלומה בטמפורה, ריבת בצל, מוגש לצד טבעות בצל הום מייד (89 שקלים); "המבורגרטו" - קציצת בקר, אבוקדו, בצל בגריל, ביצת עין, רוטב סויה ודבש לצד פוטטו (89 שקלים); ו"הטבעונית" - קציצת פטריות ועדשים, גזר אורגני מוקפץ, ויניגרט סילאן, מוגש לצד תפוצ'יפס מעושן (69 שקלים).

 אברטו. שכביץ 5, גדרה. 08-6680066

דיל ביר-בורגר במסעדת זויה, נתניה

הגריל בר זויה משיק לכבוד יום ההמבורגר דיל שיצטרף באופן קבוע לתפריט: המבורגר 220 גרם עם צ'יפס ושליש ליטר בירה ב-55 שקלים.

זויה. תחנת דלק השחר, כביש 2 לכיוון דרום. 09-8862200

המבורגרים חדשים ברשת Burgers Bar

לכבוד יום ההמבורגר משיקים ברשת Burgers Bar שלושה המבורגרים מיוחדים שייכנסו לתפריט הקבוע בסניפי האקספרס: ברלין Hot Dog - המבורגר 125 גרם, רוטב חרדל, בצל סגול, מלפפון, כרוב כבוש (34 שקלים); המושחת Don’t Tell my Doctor - המבורגר 125 גרם, חזה אווז, ביצת עין, מיונז שום, בצל סגול, עגבנייה, מלפפון, חסה (40 שקלים); המושלם, The Best Burger Ever – המבורגר 125 גרם, כבד אווז, חסה, ריבת בצל, רוטב שזיפים (55 שקלים).

מסעדת מלכה של אייל שני פותחת לעסקיות צהריים, תל אביב

מלכה, המסעדה הכשרה החדשה של אייל שני, תיפתח בשעות הצהריים לארוחות עסקיות, בימים ראשון עד חמישי בשעות 12:00-16:00. העסקית כוללת לחם, זיתים, קצף עגבניות, טחינה ומנה ראשונה במחיר העיקרית. בין הראשונות: שקית שעועית יריחו ירוקה מסוחררת בשמן זית, בושם לימונים ושום; שקית חיטת פריקה ירוקה מסוחררת בעשבים חיים; קרפצ'יו סלק מפוחם עטוף בשמן זית ושלג רך של חזרת לבנה. בין העיקריות: תרנגולת צלויה בקפה (71 שקלים); שניצל זהוב ודק ממולא בפירה בוער המתפרץ ממנו ונמס (73 שקלים); ופסטה ראגו בולונייז טלה ׁ(95 שקלים).

מלכה. דפנה 2, תל אביב. 03-6091331

Pharmacia, בר קוקטיילים חדש ברמת השרון

הבר החדש Pharmacia ברמת השרון, של המיקסולוג דניאל ויינשטיין, משלב בתפריט קוקטיילים קלאסיים עם קוקטיילים מקוריים כמו Biter Tsar מבוסס וודקה עם נגיעות מרות מתוקות וחמוצות; Cosmonut - קוקטייל וויסקי בסגנון טיקי מעושן קלות ופירותי; Pina peppers - קוקטייל טיקי מלא ברומים שונים פיקנטי ועשבוני; ו-Popcorn Fizz - טקילה פרש עם נגיעות פופקורן ועשן. המשקאות יוגשו בחצי מחיר כל יום בשעות 18:00-20:00, וגם במהלך כל הערב בימי ראשון.

Pharmacia. סוקולוב 71, רמת השרון

תפריט קיץ חדש במסעדת בליני, תל אביב

המסעדה האיטלקית הוותיקה בליני מתחדשת בתפריט קיץ של השף אמיר שולר, שחזר למסעדה, עם מנות כמו: פפרדלה אלה קצ'יטורה - דפי פסטה טרייה, ציר בקר, לקט פטריות, חרדל, צלפים, בלסמי ויין לבן עם נתחי פילה בקר ופרמג'אנו (89 שקלים); רביולי אלה ארביאטה - רביולי ממולא במוצרלה וקשקבל ברוטב עגבניות, שום, בצל, זיתי קלמטה, פלפל שאטה וקרעי מוצרלה באפלו (74 שקלים); ופולפטה ורדורה - קציצות בורי מטוגנות בליווי סלט חם של ברוקולי, אספרגוס, עגבניות שרי, מיץ לימון וקרם פרש (89 שקלים).

בליני. יחיאלי 6, סוזן דלל, נווה צדק, תל אביב. 03-5178486

פיקורינו קמפניה, בליני
פיקורינו קמפניה, בליני | צילום: אנטולי מיכאלו, יחסי ציבור

רשת ווק טו ווק פותחת סניף שני בתל אביב

אחרי פתיחת הסניף הראשון של הרשת הבינלאומית ווק טו ווק, שמגישה מנות נודלס בהרכבה עצמית, ייפתח בשבוע הבא הסניף השני של הרשת, הפעם בשרונה מרקט. בקרוב יתחיל הסניף להפעיל שירות משלוחים. 

תפריט חדש במסעדת ווסט סייד, תל אביב

מסעדת ווסט סייד במלון רויאל ביץ' התל אביבי מתחדשת בתפריט קיץ שבו לצד המנות המוכרות של המסעדה מנות חדשות כמו: פיצה טונה אדומה ברוטב שרי צלויות, אבקת טחינה, קוביות חציל מטוגנות, עלי רוקט וביצה רכה (88 שקלים); שקדי עגל, קרם אפונה, סלרי וכוסברה, שורש סלרי מדורה, צ'יזיקי ושמן בזיליקום (85 שקלים); וחזה עוף בלימון מזוגג במרינדה של לימון כבוש, דבש וחרדל, עם רוטב כרישה, קרוקט ניוקי פריך וסלסה לימונים כבושים (110 שקלים).

ווסט סייד. מלון רויאל ביץ', הירקון 19, תל אביב

סיורים לכבוד חודש הרמדאן

לכבוד חודש הרמדאן שחל בין 17 במאי ל-17 ביוני ייערכו סיורים באזורי הגליל המערבי-תחתון, הרי נצרת-עמק יזרעאל, ואדי עארה ואזור המשולש הדרומי, שבהם ישוטטו המבקרים בין דוכני השווקים המסורתיים, יתארחו בבתים פתוחים ויסעדו את סעודת האפטאר שמסיימת את הצום.

לפרטים נוספים

חדש ברשת קוקיז: ופל קוקיז

רשת הגלידות והעוגיות קוקיז יוצאת במנה חדשה לכבוד הקיץ, ופל קוקיז, שכוללת כריך משני ופלים חמים עם גלידה ביניהם ותוספת של רטבים (28 שקלים). בנוסף, מצטרפים גם ארבעה טעמי גלידה חדשים: מלטיזרס, פופקורן מלוח, פסק זמן ומרשמלו.

קרב סכינים במסעדת המקדש, כפר סבא

מסעדת ה"מקדש" החדשה בכפר סבא מתחילה במסורת של "קרב סכינים". השף לירן בלו יארח שפים שונים והקרב הראשון יהיה מול השף יגאל מולנר מהקייטרינג "מויאר" ויחד הם יבשלו ארוחת 10 מנות ביום רביעי, ה-30.5, החל מ-19:30, במחיר 300 שקלים לאדם כולל כוס יין. בין המנות: כנאפה ברווז - ברווז מעושן מפורק, לימון כבוש, חציל קרמל, כורכום פיסטוק, גלידת טחינה וקרם חציל שחור ולמנה עיקרית; , ספריבס טלה בבישול ארוך בגליז "ברביקיו ברנדי" עם סלט תאילנדי קיצי וגרטן תפוח אדמה ובטטה ועוד.

המקדש. עתיר ידע 4, מתחם אושילנד, כפר סבא. 09-7488824

מנות חדשות במסעדת בוקריה, פתח תקווה

מסעדת ארוחות הבוקר והבראנץ' בוקריה מוסיפה מנות חדשות לתפריט, כמו ברוסקטה גבינת עיזים - ברוסקטה מרוחה בחמאה מתובלת בחמוציות ואגוזים גבינת עזים ואגס ביין אדום - 39 שקלים; בוקר טורקי- בורקס ביתי ממולא גבינות בליווי סלט קצוץ ביצה קשה עגבניות מגורדות, סחוג מלפפון חמוץ וזיתים - 48 שקלים וגם את מנת שקשוקולד שנבחרה בתחרות שנערכה בעמוד הפייסבוק של המסעדה. קינוח במחבת שקשוקה עם פאדג' שוקולד חם, שוקולד לבן וחלבה. מוגש עם גלידה וניל בצד, מומלץ לחלוק (56 שקלים).

בוקריה. יכין סנטר, פתח תקווה. 03-7444760

תפריט טבעוני חדש בפלורנטין האוס, תל אביב

בימים ראשון ושני בשעות הערב יגישו במסעדה האסייתית פלורנטין האוס תפריט טבעוני מיוחד במחיר 98 שקלים, שיכלול 4 מנות ראשונות, 2 כיסונים מאודים, מנה עיקרית וקינוח.

פלורנטין האוס. פלורנטין 6, תל אביב. 03-6164449

השף שגב משה מגיעה לפסטיבל טעם הטבע, יגור

פסטיבל טעם הטבע יסתיים בשבת, 26 בחודש, עם סדנת בישול של השף שגב משה בשעות 11:00 ו-13:00, שהכניסה אליה חינם. בנוסף תינתן הנחה של 40 אחוז על כל צמחי התבלין והירקות.

פסטיבל טעם וטבע, מתחם משתלת יגור

רשת הפיצריות פאפא ג'ונס פותחת סניף ברחובות

סניף רביעי לרשת הפיצריות פאפא ג'ונס, הפעם ברחובות, במתחם יוחננוף במרכז המסחרי החדש. הסניף החדש ייפתח בחודש יוני ויבצע משלוחים לאזור רחובות ונס ציונה, שבעה ימים בשבוע.

אנינה בשוק - בר פסטה ופיצה חדש בשוק צפון, תל אביב

אחרי סגירתו בחודש שעבר של דוכן פרונטו קיוסקו תופס את מקומו דוכן של אנינה, בר פסטה שהוא סניף שני לאנינה, מסעדה איטלקית בת 12 שנה מרמת אביב, שבבעלותה גם דוכן הרוטיסרי צ'יקן קלאב בשוק. התפריט כולל פיצות, פסטות, סלטים וכמה מנות מיוחדות כמו שקשוקה בבצק פיצה. בשעות הצהריים יוגשו גם עסקיות.

אנינה בשוק, שוק צפון. ראול ולנברג 20, רמת החייל

שפצלה, אנינה
שפצלה, אנינה | צילום: אורן שלו, יחסי ציבור

מנות חדשות ברשת טפאו

רשת טפאו מוסיפה לתפריט מנות טאפאס חדשות כמו: טרטר דניס עם רוטב תפוח ירוק וג'ינג'ר, חלפינו וסלטון שומר ותפוח (51 שקלים); פינצו סולומיו - לחם קלוי, רוסטביף סינטה, איולי גרגירים, רוקט ומנצ'גו (48 שקלים); קרפצ'יו סלקים אפויים, סלסה ורדה, צנוברים וגבינת צאן (36 שקלים); ופולפו קון קלאמרס - תמנון וקלמרי מוקצפים עם שום, בצל גריל ופפריקה מעושנת על קרם חציל שחור וסלסת פיקו דה גאיו (57 שקלים).

חגיגות הגאווה במסעדת הולה, תל אביב

מסעדת הולה חוגגת את שבוע הגאווה עם קינוח גאווה מיוחד שכולל בראוניז שוקולד לבן עם קרם קוקוס, קרם פיסטוק ופירות יער ורוטב אנגלז במגוון צבעי דגל הגאווה (39 שקלים). המנה תוגש ב-3-16 ביוני, ובמהלך המצעד עצמו תהיה חגיגה של מוזיקה, בלונים ואלכוהול, עם כוס בירה ב-10 שקלים, בקבוק שמפניה רוזה מיני ב-30 שקלים ועוד.

הולה בראסרי. הירקון 87, תל אביב. 03-5759060