אוכל
אוכל
מתכונים צמחוניים

תבשיל חיטה וירקות חורפיים

תבשיל בריאות של בטטה, ארטישוק וחיטה בגוון מתקתק של סילאן - לא לצמחוניים בלבד

|מסעדת סיימון| פורסם14:40
תבשיל חיטה וירקות חורפיים (צילום: אודי אסרף,  יחסי ציבור )
צילום: אודי אסרף, יחסי ציבור
Rating:3.419reviews.

לא אוהבאוהב

תודה שהצבעת!

  • זמן עבודהחצי שעה
  • זמן הכנהשעה וחצי
  • רמת קושיכל אחד יכול
  • כשרותכשר פרווה

המצרכים (4 מנות):

  • 200 גרם חיטה שהושרתה במים למשך 6 שעות

  • 10 שיני שום עם הקליפה
  • 200 גרם בטטה עם הקליפה חתוכה לקוביות גסות
  • 2 שורשי פטרוזיליה חצויים
  • 200 גרם ארטישוק ירושלמי נקי עם הקליפה
  • 200 גרם שומר חתוך גס
  • 2 כפות שמן זית
  • 3 כפות סילאן
  • 200 מ"ל ציר בקר
  • 150 מ"ל מים
  • חצי כף שטוחה של פפריקה מתוקה
  • רבע כף כמון
  • 1 כף מלח
  • רבע כף פלפל גרוס
  • קורט צ'ילי גרוס

אופן ההכנה:

1מחממים את השמן בסיר ומטגנים את הירקות עד לריכוך חיצוני.

2מוסיפים את הסילאן ומערבבים.

3מוסיפים את החיטה, מערבבים ומוסיפים את הציר והמים.

4מוסיפים את כל התבלינים ומביאים לרתיחה.

5מערבבים, מכסים טוב וממשיכים לבשל כחצי שעה על להבה נמוכה מאוד.

מדורים
תכניות קשת 12
שימושון
מיוחדים
קניות והטבות
מצא כתבה זו ב:כל הזכויות שמורות ל-www.mako.co.il