חדשות
פלילים
סלבס
אוכל
מגזין
+12
תכניות קשת
הכוכב הבא
אתר התכנית
לפרקים המלאים
ארץ נהדרת
אתר התכנית
לפרקים המלאים
המירוץ למיליון
אתר התכנית
לפרקים המלאים
מאסטר שף
אתר התכנית
לפרקים המלאים
חדשות הבוקר עם ניב רסקין
אתר התכנית
לפרקים המלאים
עובדה
אתר התכנית
לפרקים המלאים
ערב טוב עם גיא פינס
אתר התכנית
לפרקים המלאים
חשיפה
אתר התכנית
לפרקים המלאים
חתונה ממבט ראשון
אתר התכנית
לפרקים המלאים
המטבח המנצח VIP
אתר התכנית
לפרקים המלאים
נינג'ה ישראל 2023
אתר התכנית
לפרקים המלאים
הקומה ה-12
אתר התכנית
לפרקים המלאים
אתרי התכניות
פרקים מלאים
לוח השידורים
הרשמה לתכניות
שיתופי פעולה
בדרך לתואר
דרושים IL
ילד/ה מלווה
כולנו אחלה
כולנו אחלה
לצאת מהאוטומט
לצאת מהאוטומט
מגזין XTRA
מצדיעים למילואים
מצדיעים למילואים
נבחרת המעודדים
נבחרת המעודדים
עור בריא זה עור יפה
תמר ישראלי ובריא
תמר ישראלי ובריא
tvbee
צבא וביטחון
בריאות
HIX
טלוויזיה ותרבות
תקשורת ושיווק
מוזיקה
mako היטליסט
כניסת שבת
כסף
הורים
עיצוב הבית
Fashion Forward
דיגיטל
חופש
משפט
הורוסקופ
9 חודשים
אוטו
גאווה
מפת אתר
שירונט
מה קורה בקשת
בואו לעבוד איתנו
הניוזלטרים שלנו
פרסמו אצלנו
מבזקים
פרויקטים מיוחדים
easy
עוד
חדשות
פלילים
סלבס
אוכל
מגזין
+12
תכניות קשת
שיתופי פעולה
tvbee
צבא וביטחון
בריאות
HIX
טלוויזיה ותרבות
תקשורת ושיווק
מוזיקה
mako היטליסט
כניסת שבת
כסף
הורים
עיצוב הבית
Fashion Forward
דיגיטל
חופש
משפט
הורוסקופ
9 חודשים
אוטו
גאווה
מפת אתר
שירונט
מה קורה בקשת
בואו לעבוד איתנו
הניוזלטרים שלנו
פרסמו אצלנו
מבזקים
פרויקטים מיוחדים
easy
המומלצים
אוכל
אוכל
מונחון
כל המתכונים
עד 10 דקות
מתכונים לשבת
מתכונים בריאים
קרן אגם
המתכונאים שלנו
עדיקוש
מתכונים לסוכות
כללי
קטגוריות
ראשי
ארטישוק
בלועזית: Artichoke נקרא גם: חרשף, קינרס תפרחת הגדלה משורש עץ הארטישוק. החלקים האכילים בארטישוק הם העלים והתחתית, שמכילה את לב הארטישוק. את עלי הארטישוק נוהגים להרתיח, לבזוק עליהם מעט מלח ולימון, ולהגיש בלוויית חמאה מומסת, רוטב הולנדייז, רוטב ויניגרט או מיונז. אם רוצים להכין לבבות ארטישוק, יש לקצוץ את השליש העליון של הארטישוק ולהסיר את העלים. לאחר מכן יש להסיר את החלק הסיבי מתחתית התפרחת ולבשל את הלב במים עם מיץ לימון במשך 5 עד 10 דקות. כאשר בוחרים ארטישוק יש להעדיף את התפרחות בצבע ירוק כהה, שנראות מעט סגורות והן כבדות יחסית לגודלן. כאשר לוחצים על ארטישוק מובחר, אמורה להישמע חריקה. ארטישוק עדיף להכין יום לאחר הקנייה, אבל אפשר גם לאחסן אותו בשקית פלסטיק במקרר עד ארבעה ימים.