אוכל
אוכל
מרקים

מרק עדשים עם חוואייג'

תסתכלו רגע החוצה ותגידו אם אתם יכולים לחשוב על יום מתאים מזה למרק עדשים כתומות פיקנטי, מהיר, בריא וקל בטירוף להכנה. עדשים, גזר ותיבול של חוואייג' - יש דברים שפשוט אי אפשר לטעות איתם

|mako אוכל| פורסם07:23
מרק עדשים (צילום: אפיק גבאי, mako אוכל)
צילום: אפיק גבאי, mako אוכל
Rating:4.6237reviews.

לא אוהבאוהב

תודה שהצבעת!

  • זמן עבודהעד שעה
  • זמן הכנהעד שעה
  • רמת קושיכל אחד יכול
  • כשרותכשר פרווה

המצרכים (4 מנות):

  • 2 כפות שמן זית
  • בצל, קצוץ דק
  • 2 שיני שום, קצוצות
  • כף רסק עגבניות
  • כפית כמון
  • חצי כף חוואייג'
  • קורט צ'ילי חריף
  • מלח
  • פלפל שחור
  • 5-6 כוסות מים
  • כוס עדשים כתומות
  • גזר, חתוך לקוביות
  • מיץ מחצי לימון
  • כוסברה קצוצה, להגשה

אופן ההכנה:

1מחממים שמן זית בסיר גדול ומוסיפים את הבצל והשום. מטגנים כ-4 דקות, רק עד ריכוך.

2מוסיפים את רסק העגבניות ואת התבלינים ומערבבים. מוסיפים את המים, העדשים והגזר ומביאים לרתיחה. מנמיכים להבה ומבשלים כ-30 דקות.

3מוציאים חצי מכמות המרק לכלי נפרד, טוחנים את מה שנשאר בסיר למחית ומחזירים את המרק הלא טחון.

4מוסיפים את מיץ הלימון, טועמים ומשפרים טעמים. מגישים עם כוסברה קצוצה.

>> בשבוע שעבר הכנו אורז חגיגי
>> והנה כדורי שוקולד - ללא תוספת סוכר!
...טוען
מדורים
תכניות קשת 12
שימושון
מיוחדים
קניות והטבות
מצא כתבה זו ב:כל הזכויות שמורות ל-www.mako.co.il