המצרכים :ל-15-20 לביבות:
אופן ההכנה:1. מגררים בפומפייה את תפוחי האדמה, הבטטה והבצל. ![]() 2 מוסיפים לקערה את שאר המרכיבים ומערבבים בעזרת מזלג לאיחוד. 3 מחממים שמן במחבת רחבה. ![]() 4 סוחטים בעזרת לחיצה עם כפות הידיים את הנוזלים, יוצרים לביבה ורק כשהלביבה ללא נוזלים מכניסים אותה לטיגון בשמן חם. 5 מטגנים את הלביבות היטב משני הצדדים כ-2-3 דקות, ומעבירים לצלחת מרופדת בנייר סופג. יעל קצב היא בשלנית ביתית, בעלת העסק "לבשל עם יעל", מעבירה סדנאות בישול ומבשלת משלוחים. בעמוד האינסטגרם שלה מחכים לכם עוד מתכונים טעימים ![]() *מומלץ להגיש לצד ציזיקי או שמנת עם קצת צ'ילי יבש גרוס. ![]() |