
רביולי ממולאים בשר ברוטב ארטישוקמי אמר ששימורים זה רע? רביולי בעבודת יד ממולא בשר גולאש וחריסה, בתוך שמן טימין, ארטישוק ופטרוזיליה. רק תביאו פותחן![]() צילום: דניאל בר און |
המצרכים (2 מנות):
לרביולי:
אופן ההכנה:1קוטמים את קצוות הבצל. מטגנים את הבצל בשמן זית עד להזהבה. מוציאים עם כף מסננת את הבצל ומכניסים למעבד מזון ביחד עם הבשר והביצים, פלפל שחור, מלח ופירורי לחם ומערבבים למשך 5 דקות. 2באמצעות כף צרים קציצות מהתערובת ועוטפים אותן בניילון נצמד. מכניסים את הקציצות העטופות לסיר עם מים רותחים למשך 30 דקות. 3מוציאים את הקציצות מהסיר ומורחים אותן בחריסה. 4בצק הרביולי: על משטח מפזרים את הקמח ומוסיפים 3 חלמונים וביצה שלמה ולאט לאט מערבבים את הביצים עם הקמח. מוסיפים 1/3 כפית מלח. לשים את הבצק ומרדדים במכונת פסטה. כאשר הבצק דק-דק, חותכים עיגולים בקוטר של 8 ס"מ. 5על העיגולים מניחים את קציצות הבשר וסוגרים את הבצק בעזרת חלמון טרוף. מהדקים היטב. מכניסים את הרביולי לסיר עם מים רתוחים עם מלח וכף שמן למשך 4 דקות. 6במחבת מטגנים את הטימין בשמן זית במשך כדקה. 7הרכבת המנה: על צלחת הגשה מסדרים את הרביולי, שופכים מעליו את השמן עם הטימין ומקשטים בעלי הארטישוק והפטרוזיליה. *מתכוני התוכנית מובאים כפי שסופקו על ידי המתמודדים ![]() |
| מדורים |
| תכניות קשת 12 |
| שימושון |
| מיוחדים |
| קניות והטבות |