1 מקציפים ביצים במשך 4 דקות עד שהן מקבלות נפח וצבע בהיר יותר. מוסיפים לסירוגין קמח, מים ומעט מלח. מסננים את התערובת לכלי נוסף על מנת לקבל מרקם חלק.
2 מטגנים את הקרפים: למחבת טפלון משומנת מעט יוצקים כמות קטנה מהבלילה. מטים את המחבת כדי שהתערובת תתפרס באחידות. מטגנים כמה דקות בודדות, הופכים את הקרפ למספר שניות ומוציאים לצלחת. חוזרים על הפעולה עד סיום הבלילה.
3 מגררים גבינת פרמזן ומניחים במרכז כל קרפ שורה של פרמזן מגוררת. מגלגלים ומניחים 5 יחידות צמודות אחת לשנייה בצלחת הגשה. יוצקים מעל מרק צח או ציר ומגישים.
מתכוני התכנית מובאים כאן כפי שסופקו למערכת אוכל טוב על ידי המתמודדים