
מרק אפונה עם נקניקיות טופומנת פתיחה צמחונית, בריאה ומזינה|טבע הריפוי| פורסם29/07/1012:25 ![]() צילום: Alena Dvorakova, Istock |
המצרכים (4 מנות):
אופן ההכנה:1שוטפים את האפונה ומשרים לחצי שעה בהרבה מים. 2. מסננים ושמים בסיר גדול את האפונה המושרית ומכסים בציר. 3מביאים לרתיחה ומבשלים על אש נמוכה כ-40 דקות עד שהאפונה מתרככת מאוד. 4במהלך הבישול בודקים, ואם יש צורך מוסיפים עוד ציר או מים. 5אם רוצים אפשר בשלב זה למעוך את המרק בבלנדר ידני. 6מוסיפים שום כתוש, תבלינים ונקניקיות טופו חתוכות. 7מערבבים ומבשלים עוד כ-10 דקות. ![]() |
| מדורים |
| תכניות קשת 12 |
| שימושון |
| מיוחדים |
| קניות והטבות |