
קינוח תמרים וחמאת בוטנים עם שוקולדההכנה של הקינוח הזה סופר קלה, והתוצאה יוצאת טעימה באופן חריג. למעשה, אם אתם שואלים אותנו, יש מצב שזאת הגרסה הבריאה לשוקולד דובאי. וזה כבר באמת לא משהו שאפשר להתעלם ממנו |
המצרכים (8 מנות):
לציפוי
אופן ההכנה:1 מכניסים לבלנדר או למעבד מזון תמרים, חמאת הבוטנים, קינמון, קוקוס וחלב. טוחנים עד לקבלת תערובת אחידה ורכה (אפשר לעצור מדי פעם לגרד מהדפנות). 2 יוצרים מהתערובת צורות לבחירתכם: כדורים, אצבעות או פלטות קטנות. 3 מניחים על מגש עם נייר אפייה, ומכניסים למקפיא ל־3 שעות לפחות, עד שהחטיפים מתייצבים. 4 מצפים בשוקולד: ממיסים את השוקולד במיקרוגל בפולסים קצרים, או על בן-מארי. 5 טובלים כל חטיף בשוקולד המומס ומניחים שוב על נייר אפייה. 6 מפזרים מעט מלח גס ומכניסים למקפיא לעוד 10–15 דקות להתקשות. * שומרים בקופסה סגורה במקפיא או במקרר. לעוד מתכונים מעולים ממליצים לגלול באינסטגרם של יעל קצב או בטיקטוק המהמם שלה
קינוח תמרים וחמאת בוטנים עם שוקולד. רץ ברשת ולא בכדי | צילום:
יעל קצב, mako אוכל
קינוח תמרים וחמאת בוטנים עם שוקולד. לא בטוח שישרוד את היום | צילום:
יעל קצב, mako אוכל
בתיאבון!
|