המצרכים (16 מנות):לכדורי השוקולד:
לעיטור:
אופן ההכנה:1 ממסים חמאה ושוקולד מריר בקערית קטנה-בינונית במיקרוגל, ב-3-4 מחזורים של 30 שניות, כשאחרי כל מחזור מערבבים בכפית, עד להמסה מלאה. 2 בקערה בינונית מערבבים מרכיבים יבשים: קוואקר, אבקת סוכר וקקאו. 3 מוסיפים את החמאה והשוקולד המומסים לקערה ומערבבים מעט בעזרת כף. 4 מוסיפים לקערה חלב, ברנדי ותמצית וניל. מערבבים בעזרת כף או מרית עד לקבלת תערובת אחידה. מניחים במקרר למשך 20-40 דקות או עד שניתן לקרוץ כדורים יציבים מן התערובת. 5 מכינים צלחת ועליה קוקוס טחון. 6 קורצים פיסות מן התערובת, מגלגלים לכדורים יפים ומניחים בצלחת הקוקוס. 7 כשמסיימים לקרוץ כדורים, מגלגלים אותם בקוקוס ומעבירים לקופסת אחסון או לצלחת הגשה. מאחסנים במקרר עד כחצי שעה לפני ההגשה. >> הנה עוד מתכון פשוט ומהיר לכדורי שוקולד הכנתם? ספרו לנו איך יצא! |