1 הכנת הקדאיף: פורמים קצת את האיטריות ויוצקים עליהן את החמאה המומסת.
2. יוצרים עיגולים קטנים (בקוטר של כוס שתיה) ומשטחים אותם עם עוד תבנית מכניסים לתנור לכמה דקות.
3. מורידים את התבנית שמעל ורואים שעיגולי הקדאיף שטוחים ומוזהבים מעט. מוציאים מהתנור ומקררים.
4. הכנת קרם החלבה והשוקולד: מרתיחים את השמנת, מוסיפים את החלבה והשוקולד ומכסים. אחרי שעה מערבבים היטב, מצננים לגמרי ומקררים למשך הלילה (אפשר להקפיא לכמה שעות).
5. לאחר מכן מקציפים את התערובת לקבלת קרם עשיר.
6. להגשה: לוקחים עיגול קדאיף (בעדינות) זולפים עליו קרם ומעל עוד עיגול כך הלאה: 3 עיגולים של קדאיף וקרם. מקשטים מעל בדבש, שבבי חלבה ועלה נענע.