
קציצות עוף ושומשום פריכותרות אוליבר עם מתכון משגע שכולו קראנץ' לקציצות עוף עם תיבול נשכני של קינמון, כמון וצ'ילי. יוצאות מהמחבת פריכות כמו החיים שלנו בתקופות טובות, ואחרי יום? הן בכלל הופכות לסוג של שניצל מהמםרות אוליברhttps://www.mako.co.il/food-chefs/Editor-35cf7d2d9c8f911006.htm|על השולחן http://www.hashulchan.co.il/| פורסם23/10/1707:05 ![]() צילום: דניאל לילה, על השולחן |
המצרכים (30 מנות):
לטיגון:
אופן ההכנה:1מערבבים את כל חומרי הקציצות למעט פירורי הלחם לתערובת אחידה בקערה. מכסים ומניחים במקרר ל-30 דקות להטמעת טעמים ולהתייצבות (אם התערובת רכה מדי ולא נוחה לעבודה, אפשר להוסיף 3-2 כפות פירורי לחם). 2יוצרים קציצות בקוטר 7 ס”מ בידיים משומנות ומשטחים אותן מעט. משהים כמה דקות עד שיגיעו לטמפרטורת החדר. 3מחממים מחבת עם שמן לטיגון חצי עמוק. טובלים כל קציצה בביצה טרופה, מצפים בפירורי פנקו ומטגנים כ-3 דקות מכל צד להזהבה. מניחים על נייר סופג. 4מגישים מיד או שומרים במקרר בקופסה אטומה. * להגשה יום אחרי: מחממים 5 דקות בתנור שחומם מראש ל-200 מעלות. הקציצות טעימות גם בטמפרטורת החדר. * אפשר גם להכין את הקציצות עד שלב הציפוי לפני הטיגון, להקפיא ולטגן לפי הצורך. ![]() |
| מדורים |
| תכניות קשת 12 |
| שימושון |
| מיוחדים |
| קניות והטבות |
| https://eshkolot.co.il/ | http://casttime.com/ | http://www.bynetsoft.co.il/ | http://www.acum.org.il/ |