
חזה עוף במילוי פסטרמה הודומנת עוף כפולה ועסיסית בתיבול חרדל ופסטורמי סוויסה|עושים חיים וטעים| פורסם08/07/1010:37 ![]() צילום: עמרי אנדרס צורף |
המצרכים (1 מנות):
אופן ההכנה:1מחממים תנור ל-180 מעלות. 2פותחים את חזה העוף ממליחים ומפלפלים ומורחים מעט חרדל. 3חולטים עלי מנגולד במים חמים למספר שניות, מקררים ומניחים על חזה העוף. על העלה מניחים את הפסטרמה. 4מגלגלים לרולדה ומורחים את הפסטו מעל. 5מגלגלים בנייר פרגמנט (כמו סוכרייה) ומכניסים לתנור חם למשך 12 דקות. ![]() |
| מדורים |
| תכניות קשת 12 |
| שימושון |
| מיוחדים |
| קניות והטבות |
| https://eshkolot.co.il/ | http://casttime.com/ | http://www.bynetsoft.co.il/ | http://www.acum.org.il/ |