https://www.mako.co.il/אוכל
javascript:void(0)javascript:void(0)
אוכל http://www.mako.co.il/food?partner=ChannelHeader

חזה עוף במילוי פסטרמה הודו

מנת עוף כפולה ועסיסית בתיבול חרדל ופסטו

|עושים חיים וטעים| פורסם10:37
גלילות עוף (צילום: עמרי אנדרס צורף)
צילום: עמרי אנדרס צורף
  • זמן עבודהרבע שעה
  • זמן הכנהחצי שעה
  • רמת קושיכל אחד יכול
  • כשרותכשר בשרי

המצרכים (1 מנות):

אופן ההכנה:

1מחממים תנור ל-180 מעלות.

2פותחים את חזה העוף ממליחים ומפלפלים ומורחים מעט חרדל.

3חולטים עלי מנגולד במים חמים למספר שניות, מקררים ומניחים על חזה העוף. על העלה מניחים את הפסטרמה.

4מגלגלים לרולדה ומורחים את הפסטו מעל.

5מגלגלים בנייר פרגמנט (כמו סוכרייה) ומכניסים לתנור חם למשך 12 דקות.

https://www.mako.co.il/food-cooking_magazine/Article-16368bfe3987251006.htm
מדורים
תכניות קשת 12
שימושון
מיוחדים
קניות והטבות
https://eshkolot.co.il/http://casttime.com/http://www.bynetsoft.co.il/http://www.acum.org.il/
מצא כתבה זו ב:כל הזכויות שמורות ל-www.mako.co.il