
נגיסי כבד ברוטב מיונזחטיף בשרי משביע וכיפי, שאפשר להמשיך לנשנש לנצחעמרי אנדרס צורף|mako| פורסם28/07/1013:37 ![]() צילום: עמרי אנדרס צורף |
המצרכים (15 מנות):
למטבל
אופן ההכנה:1מחממים מחבת עם מעט שמן וסיר קטן עם שמן עמוק, ומטגנים את הכבדים במחבת למשך דקה מכל צד, עד שהם מלבינים מבחוץ. 2מעבירים את הכבדים למעבד מזון ביחד עם הלחם, הביצה, הפטרוזיליה, הנענע, פירורי הלחם והתבלינים. 3מערבלים עד שמתקבלת מסה אחידה. 4יוצרים כדורים עם שתי כפיות או כפות ומעבירים לשמן לדקה-שתיים, עד שהכדורים מזהיבים. חשוב לא להכניס יותר מ-5-6 כדורים בכל נגלה, כדי שהשמן לא יתקרר יותר מדי. 5מוציאים לנייר סופח וממשיכים עד שכל הכדורים מטוגנים. 6מכינים את הרוטב: קוצצים את פלפל השאטה ובקערית קטנה טורפים את המיונז עם התוספות. תגיות:מתכון https://www.mako.co.il/Tagit/%D7%9E%D7%AA%D7%9B%D7%95%D7%9Fעוף https://www.mako.co.il/Tagit/%D7%A2%D7%95%D7%A3כבד https://www.mako.co.il/Tagit/%D7%9B%D7%91%D7%93חטיף https://www.mako.co.il/Tagit/%D7%97%D7%98%D7%99%D7%A3מיונז https://www.mako.co.il/Tagit/%D7%9E%D7%99%D7%95%D7%A0%D7%96מטבל https://www.mako.co.il/Tagit/%D7%9E%D7%98%D7%91%D7%9C ![]() |
| מדורים |
| תכניות קשת 12 |
| שימושון |
| מיוחדים |
| קניות והטבות |
| https://eshkolot.co.il/ | http://casttime.com/ | http://www.bynetsoft.co.il/ | http://www.acum.org.il/ |