
חזה עוף בעגבניות ופסטותוך עשרים דקות יש לכם מנה עם שיק - טעימה ומזינהעמרי אנדרס צורף|mako| פורסם21/05/1016:04 ![]() צילום: עמרי אנדרס צורף |
המצרכים (4 מנות):
אופן ההכנה:1פורסים את העוף לרצועות/ביסים. 2מקמחים את רצועות העוף ומטגנים קלות בשמן – רק עד שהרצועות נאטמות מכל הכיוונים. 3בינתיים קוצצים את הבצל, העגבניות והשום. מוציאים את העוף מהמחבת לצלחת מרופדת בנייר סופג. 4מטגנים את הבצל באותה מחבת עד שהוא מזהיב קלות. מוסיפים את השום והעגבניות ומבשלים 5 דקות. ניתן להוסיף מעט מים. 5מוסיפים את הפסטו ומערבבים. 6מוסיפים למחבת את רצועות העוף ומבשלים יחד עוד 2-3 דקות עד לצמצום הנוזלים. תגיות:מתכון https://www.mako.co.il/Tagit/%D7%9E%D7%AA%D7%9B%D7%95%D7%9Fעוף https://www.mako.co.il/Tagit/%D7%A2%D7%95%D7%A3חזה עוף https://www.mako.co.il/Tagit/%D7%97%D7%96%D7%94+%D7%A2%D7%95%D7%A3עגבניות https://www.mako.co.il/Tagit/%D7%A2%D7%92%D7%91%D7%A0%D7%99%D7%95%D7%AAפסטו https://www.mako.co.il/Tagit/%D7%A4%D7%A1%D7%98%D7%95קל ומהיר https://www.mako.co.il/Tagit/%D7%A7%D7%9C+%D7%95%D7%9E%D7%94%D7%99%D7%A8 ![]() |
| מדורים |
| תכניות קשת 12 |
| שימושון |
| מיוחדים |
| קניות והטבות |
| https://eshkolot.co.il/ | http://casttime.com/ | http://www.bynetsoft.co.il/ | http://www.acum.org.il/ |