https://www.mako.co.il/אוכל
javascript:void(0)javascript:void(0)
אוכל http://www.mako.co.il/food?partner=ChannelHeader

חזה עוף בעגבניות ופסטו

תוך עשרים דקות יש לכם מנה עם שיק - טעימה ומזינה

|mako| פורסם16:04
עוף פסטו (צילום: עמרי אנדרס צורף)
צילום: עמרי אנדרס צורף
  • זמן עבודהעשרים דקות
  • זמן הכנהעשרים דקות
  • רמת קושיכל אחד יכול
  • כשרותכשר בשרי

המצרכים (4 מנות):

אופן ההכנה:

1פורסים את העוף לרצועות/ביסים.

2מקמחים את רצועות העוף ומטגנים קלות בשמן – רק עד שהרצועות נאטמות מכל הכיוונים.

3בינתיים קוצצים את הבצל, העגבניות והשום. מוציאים את העוף מהמחבת לצלחת מרופדת בנייר סופג.

4מטגנים את הבצל באותה מחבת עד שהוא מזהיב קלות. מוסיפים את השום והעגבניות ומבשלים 5 דקות. ניתן להוסיף מעט מים.

5מוסיפים את הפסטו ומערבבים.

6מוסיפים למחבת את רצועות העוף ומבשלים יחד עוד 2-3 דקות עד לצמצום הנוזלים.

https://www.mako.co.il/food-cooking_magazine/Article-16368bfe3987251006.htm
מדורים
תכניות קשת 12
שימושון
מיוחדים
קניות והטבות
https://eshkolot.co.il/http://casttime.com/http://www.bynetsoft.co.il/http://www.acum.org.il/
מצא כתבה זו ב:כל הזכויות שמורות ל-www.mako.co.il