פשטידת פטריות ובצלים על בסיס פילומנה קלילה ודלה בקלוריות שכל אחד יכול להכין מכמה מצרכים פשוטים. אז קדימה תנו ביס ותתמסרו לקריספיות|שומרי משקל| פורסם18/05/1118:08 ![]() צילום: יוסי רותם, שומרי משקל |
המצרכים (6 מנות):
אופן ההכנה:1מחממים תנור לחום בינוני. משמנים בתרסיס שמן תבנית בינונית, מלבנית חסינת חום. 2במחבת גדולה מחממים את השמן ומאדים את הפראסה והבצלים (ללא החלק הירוק) כ- 5 דקות או עד להזהבה. מוסיפים את הפטריות, ואם צריך – מעט מים, ומאדים כ- 5 דקות. מניחים להצטנן. 3בקערה מערבבים את הביצים עם הגבינות, היוגורט והתבלינים. 4מסדרים את עלי הפילו על תחתית כלי האפייה. מניחים עלה, מרססים בתרסיס שמן וחוזרים על הפעולה גם עם שני העלים הנותרים. 5מפזרים על עלי הפילו את תערובת הבצלים באופן שווה ומעליהם מפזרים את הבצל הירוק. 6יוצקים בזהירות את תערובת הגבינות באופן שווה מעל הירקות. 7מפזרים מלמעלה את הפרמז'ן המגוררת ואופים כ- 45 דקות או עד שהפשטידה משחימה. >> עוד מתכון טוב לפשטידת פטריות https://www.mako.co.il/food-shavuot/Recipe-4b05101a4ca1641006.htm?Partner=interlink ![]() |
| מדורים |
| תכניות קשת 12 |
| שימושון |
| מיוחדים |
| קניות והטבות |
| https://eshkolot.co.il/ | http://casttime.com/ | http://www.bynetsoft.co.il/ | http://www.acum.org.il/ |