קרפ-פוקצ'המאפה איטלקי מפנק במילוי גבינה-שוקולד ממכראליאב גולדנברג|מסעדת ג'ויה| פורסם19/08/1010:16 ![]() צילום: יחסי ציבור |
המצרכים (4 מנות):לבצק
למלית
אופן ההכנה:1מערבבים את מרכיבי הבצק יחד בבלנדר: קמח, מים, שמרים, שמן זית, ומלח. 2מתפיחים את הבצק עד שהוא מכפיל את נפחו בטמפ' החדר. 3מחלקים את הבצק ל- 4 כדורים שווים. 4מפזרים קמח על משטח העבודה, מרדדים כל כדור עם מערוך לכחצי סנטימטר עובי. 5בכל כדור שמים 3 כפות של שוקולד למריחה ושלוש כפות של גבינת ריקוטה ומורחים שהטעמים יתערבבו. 6מקפלים כל בצק לחצי ירח, בוזקים מעל אבקת סוכר בנדיבות ומכניסים לתנור למשך 7-10 דקות בחום של 250 מעלות. מוציאים כשהקרפ מקבל מעט צבע זהוב. תגיות:מתכון https://www.mako.co.il/Tagit/%D7%9E%D7%AA%D7%9B%D7%95%D7%9Fקרפ https://www.mako.co.il/Tagit/%D7%A7%D7%A8%D7%A4פוקצ'ה https://www.mako.co.il/Tagit/%D7%A4%D7%95%D7%A7%D7%A6%27%D7%94מאפה https://www.mako.co.il/Tagit/%D7%9E%D7%90%D7%A4%D7%94איטלקי https://www.mako.co.il/Tagit/%D7%90%D7%99%D7%98%D7%9C%D7%A7%D7%99שוקולד https://www.mako.co.il/Tagit/%D7%A9%D7%95%D7%A7%D7%95%D7%9C%D7%93גבינה https://www.mako.co.il/Tagit/%D7%92%D7%91%D7%99%D7%A0%D7%94ריקוטה https://www.mako.co.il/Tagit/%D7%A8%D7%99%D7%A7%D7%95%D7%98%D7%94 ![]() |
| מדורים |
| תכניות קשת 12 |
| שימושון |
| מיוחדים |
| קניות והטבות |
| https://eshkolot.co.il/ | http://casttime.com/ | http://www.bynetsoft.co.il/ | http://www.acum.org.il/ |