https://www.mako.co.il/אוכל
javascript:void(0)javascript:void(0)
אוכל https://www.mako.co.il/food?partner=ChannelHeader

קרפ-פוקצ'ה

מאפה איטלקי מפנק במילוי גבינה-שוקולד ממכר

|מסעדת ג'ויה| פורסם10:16
קרפ פוקצ'ה איטלקי (צילום:  יחסי ציבור )
צילום: יחסי ציבור
  • זמן עבודהשלושת רבעי שעה
  • זמן הכנהשעה וחצי
  • רמת קושיכל אחד יכול
  • כשרותכשר חלבי

המצרכים (4 מנות):

לבצק

  • 1 קילו קמח

  • 2.5 כוסות מים
  • 20 גרם שמרים (1 כף שמרים)
  • 1 כף שמן זית
  • 1 כפית מלח שטוחה

למלית

  • 3 כפות שוקולד למריחה

  • שלוש כפות של גבינת ריקוטה 9%
  • אבקת סוכר

אופן ההכנה:

1מערבבים את מרכיבי הבצק יחד בבלנדר: קמח, מים, שמרים, שמן זית, ומלח.

2מתפיחים את הבצק עד שהוא מכפיל את נפחו בטמפ' החדר.

3מחלקים את הבצק ל- 4 כדורים שווים.

4מפזרים קמח על משטח העבודה, מרדדים כל כדור עם מערוך לכחצי סנטימטר עובי.

5בכל כדור שמים 3 כפות של שוקולד למריחה ושלוש כפות של גבינת ריקוטה ומורחים שהטעמים יתערבבו.

6מקפלים כל בצק לחצי ירח, בוזקים מעל אבקת סוכר בנדיבות ומכניסים לתנור למשך 7-10 דקות בחום של 250 מעלות. מוציאים כשהקרפ מקבל מעט צבע זהוב.

https://www.mako.co.il/food-cooking_magazine/Article-16368bfe3987251006.htm
מדורים
תכניות קשת 12
שימושון
מיוחדים
קניות והטבות
https://eshkolot.co.il/http://casttime.com/http://www.bynetsoft.co.il/http://www.acum.org.il/
מצא כתבה זו ב:כל הזכויות שמורות ל-www.mako.co.il