
סלט בורגול ניסואזסלט ארוחה שיש בו מכל טוב: גם דגנים, גם ירקות וגם טונה. אפשר להכין הכל מראש, ורק להוסיף רוטב לפני ההגשה![]() צילום: אסף אמברם, mako אוכל |
המצרכים (6 מנות):
לרוטב:
אופן ההכנה:1שמים את הבורגול בקערה ומוסיפים הרבה מים רותחים. מניחים ל-45 דקות. 2בינתיים מבשלים את תפוחי האדמה עד לריכוך (כ-20 דקות אחרי רתיחה), מקלפים וחותכים לקוביות גסות. 3מסננים את הבורגול ומסדרים את כל מרכיבי הסלט על צלחת הגשה. 4מכינים רוטב: שמים את כל המרכיבים בצנצנת בעלת מכסה תואם ומנערים היטב. יוצקים על הסלט, מערבבים ומגישים. ![]() |
| מדורים |
| תכניות קשת 12 |
| שימושון |
| מיוחדים |
| קניות והטבות |