אוכל
אוכל
סופגניות של פעם

עוגיות אוראו מטוגנות

החנוכה הזה נותנים פייט רציני לסופגניות, שאפילו לא כולל הכנה של בצק: פשוט לוקחים עוגיות סנדוויץ' שאוהבים (ברור שאוראו), טובלים בבלילה וזורקים לשמן עמוק. התוצאה? מושחתת שאפשר רק לדמיין

|ברבון סטריט| פורסם06:32
עוגיות אוראו מטוגנות (צילום: ברבון סטריט)
צילום: ברבון סטריט
Rating:4.285reviews.

לא אוהבאוהב

תודה שהצבעת!

  • זמן עבודהעשרים דקות
  • זמן הכנהשעה וחצי
  • רמת קושיכל אחד יכול
  • כשרותכשר חלבי

המצרכים :

  • חבילת עוגיות אוראו

לבלילה:

  • 125 גרם קמח (כוס פחות כף)
  • כף גדושה סוכר
  • כפית אבקת אפייה
  • 3 ביצים
  • 100 מ"ל חלב
  • 50 מ"ל שמנת מתוקה

אופן ההכנה:

1מכינים את הבלילה: מערבבים יחד את הקמח, הסוכר ואבקת האפייה. מוסיפים את החומרים הרטובים (ביצים, חלב, שמנת מתוקה) תוך כדי בחישה. עדיף להכין את הבלילה כשעה לפני הטיגון ולשמור במקרר.

2מחממים שמן עמוק לטיגון, טובלים את העוגייה בבלילה עד לכיסוי מוחלט ומטגנים עד ההזהבה.

* מומלץ להגיש עם גלידת וניל ולפזר מעל אבקת סוכר.

הכנתם? ספרו לנו איך יצא!

>> והנה הגרסה של אביבה לחטיפים מטוגנים

>> כל המתכונים לסופגניות
>> כל המתכונים ללביבות
מדורים
תכניות קשת 12
שימושון
מיוחדים
קניות והטבות
מצא כתבה זו ב:כל הזכויות שמורות ל-www.mako.co.il