פשטידת תרד וגבינות

המאפה הזה הוא אחת הקונסטלציות היחידות שבהן אי אפשר לסרב לתרד, אפילו אם אתם בני 5 בררנים במיוחד. זה פשוט כל כך טעים, השילוב הזה של בצק עלים, תרד וגבינות (פטה וקשקבל), שאין מי שיכול להגיד לו לא. כאן במתכון יש גם בצל מטוגן, שהופך כל דבר לטעים יותר, אבל מניסיון אנחנו יכולים להגיד שהפשטידה הזאת עובדת נהדר גם בלעדיו.

מתכון: פשטידת תרד וגבינות

פסטה רוזה (צילום: רותם ליברזון, mako אוכל)
פסטה רוזה | צילום: רותם ליברזון, mako אוכל

פסטה ברוטב רוזה

רוטב רוזה הוא מהמאכלים שיוצאים טעימים גם בגרסאות הכי מחופפות שלהם - נגיד, רק רסק עגבניות פשוט מעורבב עם שמנת מתוקה. ועדיין יש כאלה שמכינים גרסאות מושקעות שלו, עם טיגון של בצל ואפילו קילוף ובישול עגבניות טריות. המתכון הזה של רותם ליברזון יושב במקום מעולה באמצע - מהיר אך לא מחופף - והתוצאה מוצלחת ביותר.

מתכון: פסטה ברוטב רוזה

בוריק אפוי (צילום: רויטל פדרבוש, mako אוכל)
בוריק אפוי | צילום: רויטל פדרבוש, mako אוכל

בוריק אפוי בתנור

אם לא היינו מגלים את הגרסה הזאת לבוריק, כנראה לעולם לא היינו מכינים את המנה הזאת בבית. משהו בטיגון שלה מלחיץ אותנו יותר מדי. אבל אז הגיעה רויטל פדרבוש עם ההברקה הזאת, שבוריק אפשר גם לאפות, ופתאום זה נהיה ממש משחק ילדים.

מתכון: בוריק בתנור

בתיאבון!