אוכל
אוכל
מעדן בריאות. סטיילינג: דלית רוסו

פשטידת כרובית וברוקולי

תזכרו את המספר 3, וכבר אתם בחצי הדרך - מערבבים 3 מכל מרכיב (3 ביצים, 3 כפות קמח וכו'), אופים ומקבלים פשטידת ירקות וקוואקר מעולה, משביעה ובריאה. יש כלים אישיים? בכלל פצצה

|mako אוכל| פורסם06:11
פשטידת כרובית וברוקולי (צילום: מאיר קוקבוק, mako אוכל)
צילום: מאיר קוקבוק, mako אוכל
Rating:4.285reviews.

לא אוהבאוהב

תודה שהצבעת!

  • זמן עבודהרבע שעה
  • זמן הכנהחצי שעה
  • רמת קושיכל אחד יכול
  • כשרותכשר חלבי

המצרכים (6 מנות):

לתבנית איגליש קייק או 6 תבניות אישיות כמו בתמונה:

  • 3 ביצים
  • 3 כפות מיונז
  • 3 כפות שמנת לבישול 15%
  • 3 כפות קוואקר
  • 3 כפות קמח תופח
  • 3 כפיות שומשום
  • 300 גרם ברוקולי, מפורק לפרחים (כ-2 כוסות)
  • 300 גרם כרובית, מפורקת לפרחים (כ-2 כוסות)
  • 3 פטריות יער, קצוצות גס
  • מלח
  • פלפל שחור

אופן ההכנה:

1מחממים תנור ל-180 מעלות.

2מערבבים בקערה גדולה את הביצים, המיונז, השמנת, הקוואקר, הקמח והשומשום. מוסיפים את הברוקולי, הכרובית והפטריות, ממליחים ומפלפלים ומערבבים כך שהירקות יצופו היטב בתערובת.

3משמנים כלי הגשה אישיים (או תבנית טרין/אינגליש קייק ארוכה) בחמאה או בשמן צמחי ויוצקים פנימה את התערובת. משאירים ס"מ מלמעלה, כדי שהתערובת לא תגלוש במהלך האפייה.

4ממלאים תבנית עמוקה במים כך שיגיעו עד חצי מגובה התבניות. מסדרים את התבניות ואופים 25 דקות, או עד שהמאפה תופח ומקבל צבע זהוב ויפה.

* בקרו בבלוג של מאירקוקבוק -ביסטייל

>> הנה עודפשטידת ברוקולימעולה

>> בשבוע שעבר הכנו בצלים ממולאים פשוט הורסים

>> מתכונים לארוחה המפסקת

מדורים
תכניות קשת 12
שימושון
מיוחדים
קניות והטבות
מצא כתבה זו ב:כל הזכויות שמורות ל-www.mako.co.il