
המצרכים :
אופן ההכנה:>> רוצים לזכות בקורס בישול באיטליה על חשבוננו (כולל טיסה, כולל הכל)? לחצו כאן 1 חותכים את הבצל, הסלרי והפלפל לקוביות ומטגנים בסיר עם מעט שמן זית.
המרכיבים, קצוצים יפה יפה | צילום:
אסף אמברם, mako אוכל
2 מוסיפים פנימה את פרוסות השום והפול ומתבלים במיץ לימון, מלח, פלפל וכורכום.
מוסיפים שפריץ לימון | צילום:
אסף אמברם, mako אוכל
3 מוסיפים את המים, מערבבים ומבשלים על להבה נמוכה כ-40 דקות, עד שרוב הנוזלים מתאדים מהסיר.
מערבבים את הירקות עם הפסטה המוכנה | צילום:
אסף אמברם, mako אוכל
4 מערבבים את הפסטה עם תבשיל הפול, מוסיפים שמיר טרי ומגישים. >> בשבוע שעבר הכנו פסטה ברוטב בולונז
|