1 לקובנייה: מערבבים בקערה קמח, סוכר ושמרים.
2 מוסיפים את המים בהדרגה, לשים היטב ומוסיפים את המלח.
3 לשים 10 דקות נוספות ומניחים את הבצק למנוחה של עוד 10 דקות.
4 לשים את הבצק שוב ומניחים להתפחה של 40 דקות, עד שהוא מכפיל את נפחו.
5 קורצים מהבצק 20 כדורים ומניחים על משטח משומן. ממתינים 10 דקות.
6 ממיסים את המרגרינה עם הסמנה.
7 פותחים כל עיגול לצורה מלבנית ומשמנים בתערובת המרגרינה והסמנה. מגלגלים ויוצרים צורת שבלול.
8 מתפיחים 30 דקות, ואופים בחום של 170 מעלות 45 דקות.
9 מגישים עם ביצה קשה, סלט חריף ועגבניות מרוסקות עם סחוג ונענע.
המתכונים מובאים כאן כפי שסופקו לנו על ידי המתמודדים.