
המצרכים (2 מנות):לרוטב:
לעגבניות:
לסלט:
לגבינת החלומי:
להגשה:
אופן ההכנה:1טוחנים את כל חומרי הרוטב לקרם חלק. 2מכינים עגבניות צלויות: מלהיטים את התנור לטמפרטורה מקסימלית. מניחים את העגבניות החצויות על תבנית מרופדת בנייר אפייה כשצדן החתוך פונה למעלה. מזלפים שמן זית ומפזרים עלי תימין, מלח ופלפל שחור. צולים כ-5 דקות במצב גריל עד שהעגבניות מתרככות מעט ומקבלות שוליים מעט שחורים. מצננים. 3לסלט: מקלפים את הבצל ופורסים לפרוסות דקות. מפרקים כל פרוסה לטבעות. 4מורחים בצלחת את הקרם (הרוטב) ומעליו מניחים את הבצל, הבזיליקום וכל סוגי העגבניות. 5מערבבים את פלפל הצ'ילי והשמן. 6מושחים את פרוסות החלומי בשמן זית. צולים במחבת פסים חמה ללא שמן נוסף למשך דקה, הופכים וצולים דקה נוספת. מוציאים, ומניחים על הסלט. מעל לגבינה החמה מטפטפים מעט מתערובת פלפל הצ'ילי והשמן וזורים מלח גס על כל הסלט. מגישים מיד, כל עוד הגבינה חמה. >> בפעם שעברה הכנו סלט ירקות שורש, גם בריא גם טעים>> איך הופכים ענבים רגילים לארנבונים קטנים וחמודים?![]() |
| מדורים |
| תכניות קשת 12 |
| שימושון |
| מיוחדים |
| קניות והטבות |