
קאפקייקס דבש ולוטוסקאפקייקס דבש רכים ועסיסיים שמשלבים ממרח לוטוס - גם בבצק וגם בזיגוג. והבונוס? הקינוח פרווה לגמרי - כך שאפשר לדהור עליו בכיף אחרי ארוחת החגחן שוקרון|לוטוס| פורסם23/09/1412:54 ![]() צילום: דניה ויינר, לוטוס |
המצרכים (12 מנות):
לזיגוג:
אופן ההכנה:1מחממים תנור ל-175 מעלות ומרפדים תבנית שקעים בעטרות נייר. 2מכינים את הקאפקייקס: שמים בקערת מיקסר את כל החומרים למעט הנס קפה והלימון ומערבלים בעזרת וו גיטרה לקבלת תערובת אחידה. מוסיפים נס קפה רותח ומיץ לימון ומערבלים לקבלת בלילה אחידה. 5יוצקים את הבלילה לשקעים עד 2/3 גובהם. 6אופים 25-20 דקות עד שקיסם הננעץ במרכז העוגות יוצא מעט לח. מצננים. 7מזגגים: מחממים ממרח לוטוס כ-20 שניות במיקרוגל ומערבבים היטב. מצפים כל קאפקייק בכ-2 כפיות מהממרח. 8שומרים בקופסה אטומה עד 4 ימים. >> בשבוע שעבר הכנו קינוחים אישיים של מוס גבינה ודבש ![]() |
| מדורים |
| תכניות קשת 12 |
| שימושון |
| מיוחדים |
| קניות והטבות |