
המצרכים :ל-5-6 קרפים:
אופן ההכנה:1 מערבבים חלב וקמח בקערה אחת. טורפים היטב ביצים עם חמאה מומסת בקערה שנייה. מערבבים את תוכן שתי הקערות. מניחים לבלילה לנוח במשך 15 דקות בטמפרטורת החדר. 2 מחממים מחבת גדולה (26 ס"מ), ומשמנים אותה בנייר סופג הספוג בשמן. יוצקים מהבלילה למחבת בעזרת מצקת (כמות של מצקת וחצי או בהתאם לעובי הרצוי). מנענעים מיד לצדדים כך שהבלילה תתפוס את כל שטח המחבת. מטגנים משני הצדדים עד לקבלת צבע זהוב. לבלוג של ענבל – פיית העוגיות 3 ממלאים את הקרפים בנוטלה ומגישים. ** המתכון עלה פה ב-2016 שאלות תשובותאיך זה שאין סוכר במתכון? בקרפ עצמו אין סוכר. המתיקות מגיעה מהתוספות - במקרה הזה נוטלה. אם רוצים לאכול את הקרפ בלי כלום, או שסתם רוצים שיהיה מתקתק, אפשר להמתיק את הבלילה בכף או שתיים של סוכר. לכמה קרפים מספיקה הבלילה? כ-5 קרפים בקוטר 26 ס"מ.
|