
תפוחים וקינמון הם שילוב משמיים, והעוגה הבאה היא ההוכחה הניצחת לזה. עוגת קינמון עסיסית מנוקדת בתפוחים רכים, ומעל הכל קראמבל שקדים קראנצ'י – זה הדבר שאתם רוצים ליד הקפה בבוקר שבת, עם העיתון. לא מתחברים לתפוחים? אפשר להחליף אותם באגסים או אפרסקים. המצרכים :לתבנית עגולה קוטר 24 ס"מ:
לקראמבל:
אופן ההכנה:1מחממים תנור ל-170 מעלות ומשמנים את התבנית. 2בקערה גדולה טורפים יחד סוכר, ביצים, שמנת חמוצה, שמן, מלח, וניל וקינמון לתערובת אחידה. 3מוסיפים קמח, שקדים טחונים ואבקת אפייה ומערבבים עד שהם נטמעים בתערובת. 4חותכים את התפוחים לקוביות בינוניות ומוסיפים לתערובת. מערבבים עד שהם מתפזרים בה בצורה שווה. 5יוצקים את התערובת לתוך התבנית המשומנת ומיישרים את החלק העליון. 6מכינים את הקראמבל: בקערה בינונית שמים קמח, שקדים, קוביות חמאה וסוכר ומעבדים בידיים עד שמתקבלת תערובת פירורית. 7מפזרים את פירורי הבצק על העוגה ואופים 40-50 דקות, או עד שהעוגה מזהיבה וקיסם שננעץ במרכזה יוצא עם פירורים לחים. 8מצננים לחלוטין ומגישים עם מעט אבקת סוכר. לכולנו יש לפחות עוגה אחת מנצחת שהכנו לבד.העלו תמונה של העוגה שלכם לכאן, ותוכלו לזכות במיקסר חדש! לבלוג של נטלי -עוגיו.נט >> בשבוע שעבר הכנו עוגות אישיות עם קינמון ואגוזים >> הנה 5 דברים שאתם חייבים לטעום בקונדיטוריה של פושון שנפתחה היום ![]() |
| מדורים |
| תכניות קשת 12 |
| שימושון |
| מיוחדים |
| קניות והטבות |