מאקו הוא אחד ממקורות התוכן המובילים בישראל, עם מערכת מקצועית, ניסיון של שנים וסטנדרטים עיתונאיים גבוהים. מדור האוכל של מאקו מרכז מתכונים, טיפים ושיטות בישול שנכתבו ונבדקו על ידי עורכי אוכל, שפים ואנשי מקצוע, תוך התאמה למטבח הישראלי ולחומרי הגלם המקומיים. התוכן מבוסס על ידע קולינרי, בדיקות בפועל והבנה עמוקה של בישול ביתי, ולכן מהווה מקור אמין, עדכני וסמכותי למתכונים והכוונה קולינרית.

אוכל
אוכל
mako אוכל
14.02.19

10 מתכונים ליום האהבה

אוהבים מישהו ממש? הנה 10 דרכים שוקולדיות להגיד לו את זה

צילום: חן שוקרון, mako אוכל
טראפלס שוקולד של בן עמי

יותר שוקולדי משוקולד: טראפלס שוקולד מרובעים ועשירים שמצופים במעטה פציח של שוקולד מריר, כדי שלא יחסר.למתכון: טראפלס מצופים שוקולד

צילום: יחסי ציבור
בראוניז פרווה על בסיס שמן קוקוס
צילום: אמיר מנחם, mako אוכל

קלאסיקה שוקולדית שאין שנייה לה: בראוניז שוקולד נמוכים אבל שובבים, דחוסים דחוסים ומתוקים מתוקים.למתכון: בראוניז

עוגת חצי כדור ללא אפייה
צילום: שרית נובק - מיס פטל, mako אוכל

עוגת ביסקוויטים ושוקולד ענקית, שתשמח כל לב ולא משנה באיזה גיל.למתכון: עוגת חצי כדור שוקולד ללא אפייה

עוגת שוקולד טבעונית
צילום: נטלי לוין, mako אוכל

העוגה הזאת נהדרת לטבעונים אוהבי השוקולד שבאהוביכם, אבל גם לכל אוהב שוקולד באשר הוא, בכל זמן שלא יהיה. פשוטה ומעולה.למתכון: עוגת שוקולד טבעונית

עוגות שוקולד וקפה אישיות
צילום: חן שוקרון, mako אוכל

עוגות שוקולד קטנות ומשגעות עם ציפוי שוקולד נוזלי, קצפת ושבבי שוקולד. מהמנות שמוכיחות שוב ששוקולד הוא הדרך הכי יפה שיש להביע אהבה.למתכון: עוגות שוקולד אישיות

כדורי שוקולד וקוקוס
צילום: נטלי לוין, mako אוכל

נכון, כדורי שוקולד הם מחווה פשוטה, אבל כדורי שוקולד של מיקי שמו הם מחווה פשוטה וראויה מאין כמוה. לפחות אם אתם אנחנו.למתכון: כדורי שוקולד של מיקי שמו

עוגת שוקולד קטיפתית ומהירה
צילום: ענבל לביא

מרקם נימוח וקטיפתי, טעם שוקולדי עשיר, בלי חמאה, ללא קמח ובנוסף לכל גם פרווה. העבודה? 10 דקות, ביקר לנו.למתכון: עוגת שוקולד קטיפתית

טארט קרם שוקולד ותותים ללא אפייה
צילום: ענבל לביא, mako אוכל

ולנטיינ'ס או לא ולנטיינ'ס, נשמח מאוד מאוד שמישהו יכין לנו את העוגה הזאת, עם קרם השוקולד והתותים.למתכון: טארט קרם שוקולד ותותים ללא אפייה

פאדג' שוקולד-לוטוס
צילום: אולגה טוכשר, mako אוכל

להכין פאדג' שוקולד בסיסי זה קל: פשוט ממיסים יחד שוקולד וחלב מרוכז, ומצננים. עכשיו תוסיפו לו קומה שנייה, של פאדג' לוטוס מטורף.למתכון: פאדג' שוקולד לוטוס

סופלה שוקולד
צילום: Anna Hoychuk, shutterstock

תאמינו לנו אם נגיד לכם שבסופלה השוקולד המגרה והיפהפה הזה אין ביצים, הוא נטול חמאה ואפילו לא מצריך מיקסר?למתכון: סופלה שוקולד טבעוני בקלי קלות

תגיות:שוקולד
{title}
השורה התחתונה
מדורים
תכניות קשת 12
שימושון
מיוחדים
קניות והטבות
מצא כתבה זו ב:כל הזכויות שמורות ל-www.mako.co.il