אוכל
אוכל טוב
אוכל טוב
04.07.19

המתכונים שהכי אהבתם השבוע

מהלחמניות הרכות כמו ענן ועד קסטות הווניל הביתיות

צילום: עידית נרקיס כ"ץ, אוכל טוב
פסטה ניסואז

הוא קיצי, הוא טעים והוא סופר קליל להכנה: פשוט מערבבים. רגע, לא יודעים מה לערבב עם מה, כמה ומתי? למתכון: סלט פסטה מאולתר

צילום: אימג'בנק / Thinkstock
כנפיים בלימון, רוזמרין וצי'לי חריף
צילום: Anna Shepulova, shutterstock

הבעיה הכי גדולה עם אפייה זה שהיא לא טיגון, ולא משנה כמה תשקיעו - התוצאה תהיה יבשה יותר וקריספית פחות. אז מה עושים? משתמשים בטריק הזה. למתכון: כנפיים קריספיות בלי טיגון

חזה עוף וירקות
צילום: אמיר מנחם, אוכל טוב

אנחנו יודעים, חם לכם, ולכן אנחנו לא מצפים מכם לדגור במטבח שעות. תבנית אחת לתנור, סיר אחד לכיריים, קצת ירקות והיידה - נשאר רק קינוח, והקינוח הוא כיף צרוף. למתכונים לארוחת שבת

לחמניות חלב רכות במיוחד
צילום: עידית נרקיס כ"ץ, אוכל טוב

איזה מזל שיש את היפנים, שכל כך טובים בדברים רכים וחמודים שאפילו האוכל שלהם מצליח להיות כזה. הבעיה: תכינו את הלחמניות האלה לילדים, והם לא יסכימו עוד לשום לחם אחר. למתכון: לחמניות חלב רכות 

מקלובה חצילים של נוף ממאסטר שף
צילום: אסף אמברם, אוכל טוב

מבחוץ רעפים רעפים של חציל מטוגן, מבפנים: תערובת עשירה של פרגיות, אורז יסמין וגרגירי חומוס, מתובלים טוב טוב. למתכון: מקלובה פרגיות וחצילים

קרם ברולה - מוכן
צילום: ענבל לביא, אוכל טוב

קרם ברולה הוא קינוח שלו רק יכולנו, היינו מקנחים איתו כל ארוחה בחיים (כולל ארוחות בוקר וארוחות ארבע!). אז אתם לא חושבים שהגיע הזמן ללמוד איך להכין אותו בבית? למדריך לקרם ברולה

 

תגובות סגור
...טוען
מקרא: = תגובה ללא תוכן   = תגובה עם תוכן