אוכל
אוכל טוב
יחסי ציבור
02.11.17

המתכונים שהכי אהבתם השבוע

מרק שהוא ארוחה, פרעצל ענק ועוד דברים טובים

צילום: אפיק גבאי, מתכון לחיסכון
ממרח פסטו ביתי
צילום: אפיק גבאי, מתכון לחיסכון

שי-לי ליפא עם מתכון לממרח פסטו שמכינים ב-5 דקות. למתכון

סלמון בשום, נענע ודבש
צילום: דן לב, על השולחן אקספרס, הוצאת על השולחן

אחרי כמה שעות במרינדה, כל מה שצריך זה להכניס את החמוד הזה לתנור - ככה, כמו שהוא, עם התבנית והמשרה. למתכון

סלט תפוחי אדמה עם טונה ולימון כבוש
צילום: דן לב, על השולחן אקספרס, הוצאת על השולחן

מה דעתכם על סלט תפוחי אדמה עם טונה, לימון כבוש ופלפל צ'ומה? תנו לנו לנחש: בא לכם על זה. ממש בא לכם. למתכון

מרק ריבוליטה
צילום: אפיק גבאי, מתכון לחיסכון

המרק הזה הוא לא סתם מרק, הוא ארוחה שלמה, מלאה ומזינה. גם טעים, גם אחלה שימוש ללחם שקצת התייבש, ומכינים אותו כל כך בקלות שזה פשוט כיף חיים. למתכון

טארט קוקוס ושזיפים
צילום: אמיר מנחם, אוכל טוב

אתם לא צריכים להימנע מגלוטן כדי ליהנות מהטארט הזה, זה סתם עוד בונוס. את העיקר תקבלו בעזרת פירורי בצק מעולים ופריכים, שמדגישים את עסיסיות הפרי. למתכון

עוגת וניל בחושה בציפוי שקדים וסוכר חום
צילום: ענבל לביא, אוכל טוב

המראה - כשל עוגיות פלורנטין מושקעות. העבודה - כלום בפיתה. התוצאה: אנחנו חייבים פרוסה מזה, ואנחנו חייבים פרוסה מזה עכשיו. למתכון

פרעצל משפחתי
צילום: ענבל לביא, אוכל טוב

עזבו אתכם מפרעצלים ביתיים שמכינים אחד אחד, ובואו לגלות איך פרעצל אחד ענק יכול להשביע ועל הדרך לשמח בטירוף את כל המשפחה. למתכון

 

 

 

תגיות: בייגלה   טארט   מרק   סלמון   פסטו   פרעצל   קוקוס  
תגובות סגור
...טוען
מקרא: = תגובה ללא תוכן   = תגובה עם תוכן