ביקשנו מטל יעקב, השפית של טל ושני, ללמד אותנו איך מכינים לביבות כמו מקצוענים, וחזרנו עם 5 מתכונים. מתפוחי אדמה, דרך קישואים ועד שקדים – כל הדרכים להפוך את הלביבה שלכם למיוחדת, אבל עדיין מסורתית להפליא
3. מחממים מעט שמן זית במחבת, יוצרים לביבות ומטגנים משני הצדדים עד להזהבה. מגישים חם.
תפודים מגורדים. רק טוב יכול לצאת מזה | צילום:
אנטולי מיכאלו, mako אוכלכשאומרים "לטגן עד הזהבה" - מתכוונים לצבע הזה | צילום:
אנטולי מיכאלו, mako אוכללביבות תפודים וגבינות. כמעט הכי קלאסי | צילום:
אנטולי מיכאלו, mako אוכל
לביבות קישואים
המצרכים (4 מנות): 4 קישואים מגוררים גס 1 בצל בינוני מגורר 2 שיני שום 1 ביצה מעט תימין (לפי הטעם) מלח, פלפל מעט אגוז מוסקט 3 כפות קמח שמן לטיגון
מגררים את הבצל בפומפייה. זה ייתן את המתיקות | צילום:
אנטולי מיכאלו, mako אוכל
אופן ההכנה:
1. סוחטים את הנוזלים של הקישואים והבצל במסננת, ומעבירים לקערה.
2. מוסיפים את שאר החומרים: השום, הביצה, התימין, המלח, הפלפל, אגוז המוסקט והקמח, ומערבבים היטב.
3. יוצרים לביבות, ומטגנים במעט שמן משני הצדדים עד הזהבה.