
צילום: שרית נובק - מיס פטל, mako אוכל
ניסינו לא ליפול בטרנד הזה, באמת שניסינו, אבל באיזשהו שלב זה פשוט נהיה גדול מאיתנו! מתכון לקורנפלקס שכולו עוגיות קטנטנות

צילום: אמיר מנחם, mako אוכל
את חזה העוף הזה הכנו ברוטב של קארי ואפונה, אבל ממש לא אכפת לנו שתשנו את הרוטב לגמרי - כל עוד תשמרו על שיטת ההכנה, שהיא הטובה ביותר הידועה לאדם. המתכון הכי טוב לחזה עוף

צילום: רון יוחננוב, mako אוכל
הנאגטס האלה הם הכי פריכים שתוכלו להכין בבית - בין שבאפייה ובין שבטיגון - והכל בזכות הציפוי. למתכון: נאגטס פצפוצי אורז

צילום: צילום ביתי, mako אוכל
למדנו שיטה חדשה להכין צ'יפס בתנור, שמצריכה ממש מעט שמן ונותנת תמורה משגעת. למתכון: צ'יפס בתנור

צילום: חן שוקרון, mako אוכל
השבוע אנחנו מקבלים את פני השבת עם אחת הארוחות הקיציות הכי כיפיות שיש. מתכונים לארוחת פיצה

צילום: קרן אגם, mako אוכל
זוכרים את עוגת השוקולד המופלאה מהניינטיז, עם קרם הווניל והציפוי השוקולדי? אז היא חזרה! למתכון: עוגת שוקולד נוסטלגית




= תגובה ללא תוכן
= תגובה עם תוכן