אוכל
אוכל
mako אוכל
25.10.18

המתכונים שהכי אהבתם השבוע

ממולאים עם תעודות, פסטה בסיר אחד ועוד. תפשילו שרוולים

צילום: בני גם זו לטובה, סיפורים מהמטבח
מרק עדשים כתומות
צילום: ענבל כבירי, mako אוכל

את ארוחת השבת שלנו השבוע אנחנו מתחילים במרק עדשים, ממשיכים במתכון מיתולוגי לפלפלים ממולאים וממשיכים במנות שחוגגות את התוצרת הנהדרת של הסתיו. למתכונים לשבת

סברינה, שוגר דדיז
צילום: גיל פינקלשטיין, שוגר דדיז

הסברינות שבתמונה לא צולמו בקונדיטוריה. הכינו אותן אנשים כמונו וכמוכם, ותראו איך יופי יצא! למתכון: סברינה

פסטה עם טונה בסיר אחד
צילום: יונית סולטן צוקרמן, יחסי ציבור

בקטע של לתקתק ארוחה? זה המתכון בשבילכם. בקושי חצי שעה ואתם מאורגנים. למתכון: פסטה עם טונה בסיר אחד

אצבעות שניצל דג בציפוי ביסלי ופירורי לחם
צילום: אמיר מנחם, mako אוכל

תקראו להם נאגטס, שניצלונים, אצבעות או חטיפי דגים – מדובר בדרך הכי יעילה לגרום לילדים לאכול דג, והסוד הוא בציפוי. למתכון: אצבעות דגים

עוגת טחינה ושוקולד צ'יפס
צילום: ענבל לביא, mako אוכל

לפעמים דווקא ככל שעוגה פשוטה יותר, ככה היא מגרה יותר. למשל במקרה הזה. למתכון: עוגת טחינה ושוקולד צ'יפס

צלי בקר עם פטריות
צילום: יונית סולטן צוקרמן, mako אוכל

צלי בקר של ארוחת שבת חייב להיות רך, כל כך רך שאפשר לאכול אותו בלי סכין - והיום נלמד איך עושים את זה שלב אחרי שלב. למתכון: צלי בקר ופטריות

תגובות סגור
...טוען
מקרא: = תגובה ללא תוכן   = תגובה עם תוכן