
צילום: ענבל כבירי, mako אוכל
את ארוחת השבת שלנו השבוע אנחנו מתחילים במרק עדשים, ממשיכים במתכון מיתולוגי לפלפלים ממולאים וממשיכים במנות שחוגגות את התוצרת הנהדרת של הסתיו. למתכונים לשבת

צילום: גיל פינקלשטיין, שוגר דדיז
הסברינות שבתמונה לא צולמו בקונדיטוריה. הכינו אותן אנשים כמונו וכמוכם, ותראו איך יופי יצא! למתכון: סברינה

צילום: יונית סולטן צוקרמן, יחסי ציבור
בקטע של לתקתק ארוחה? זה המתכון בשבילכם. בקושי חצי שעה ואתם מאורגנים. למתכון: פסטה עם טונה בסיר אחד

צילום: אמיר מנחם, mako אוכל
תקראו להם נאגטס, שניצלונים, אצבעות או חטיפי דגים – מדובר בדרך הכי יעילה לגרום לילדים לאכול דג, והסוד הוא בציפוי. למתכון: אצבעות דגים

צילום: ענבל לביא, mako אוכל
לפעמים דווקא ככל שעוגה פשוטה יותר, ככה היא מגרה יותר. למשל במקרה הזה. למתכון: עוגת טחינה ושוקולד צ'יפס

צילום: יונית סולטן צוקרמן, mako אוכל
צלי בקר של ארוחת שבת חייב להיות רך, כל כך רך שאפשר לאכול אותו בלי סכין - והיום נלמד איך עושים את זה שלב אחרי שלב. למתכון: צלי בקר ופטריות




= תגובה ללא תוכן
= תגובה עם תוכן