

צילום: ענבל לביא, mako אוכל
ענבל לביא, האופה הכי יצירתית ומוכשרת שיש, חותמת את המדור הכי מגרה ב-mako עם קוביות עוגתגבינה (מומלץ 9% של מחלבות גד במבצע)באווירה קיצית ומרעננת.למתכון


צילום: בני גם זו לטובה, mako אוכל
כדאי להשרות, אבל מספיקה חצי שעה, ולביצה הטרופה מוסיפים שלושה מרכיבים פשוטים שעושים את כל ההבדל.למתכון


צילום: vm2002, Shutterstock
דשנים ומפנקים, רכים, עסיסיים ומפוצצים שוקולד - ככה אנחנו אוהבים את המאפינס שלנו.למתכון


צילום: כרמל אבוזלף, mako אוכל
פלאפל בריבוע מציגים: כדורי פלאפל זהובים וחמים, חומוס מהמם ושקשוקה עם חריפות מעודנת.למתכון


צילום: בני גם זו לטובה, mako אוכל
אורלי פלאי-ברונשטיין הפכה את מחבת הדגים המסורתית של יום שישי לקיבוץ גלויות.למתכון


צילום: מירב גביש, גבישס, בלוג אוכל
קבלו פיתות ביתיות וממזריות שהולכות פשוט לגנוב את ההצגה בכל על האש מחדש.למתכון


צילום: אפיק גבאי, mako אוכל
גם אם אתם אופים ותיקים וגם אם שמרימופובים קשים - מתכון הספינג' הזה הולך לפתוח לכם את הצ'קרה.למתכון



