
המצרכים (2 מנות):
אופן ההכנה:1יוצרים חריץ בשני בצלים מהגלד החיצוני עד לליבה. מרתיחים את הבצלים בסיר עם חלב או מים למשך מספר דקות. תחת מים קרים מסירים בעדינות את הגלדים החיצוניים ומחזירים את הבצלים לרתיחה נוספת עד ששאר הגלדים מתפרקים בקלות. 2מערבבים בקערה את הבשר הטחון יחד עם בצל אחד מגורד, מלח, פלפל ו-1/4 כוס אווז מעושן קצוץ דק. לשים היטב לקבלת עיסה אחידה. 3יוצרים מהתערובת קציצות מאורכות. 4מחממים בסיר מעט שמן זית, מטגנים את קוביות הגזר ואת שאר האווז המעושן למשך מספר דקות. מוסיפים את ציר העוף ואת הבירה ומביאים לרתיחה, מבשלים בנוזל את גלדי הבצל עד שהם רכים, כרבע שעה. 5מחממים מעט שמן זית במחבת ומטגנים בה את הקציצות, כ-2 דקות מכל צד. 6מוצאים את גלדי הבצל מהנוזל. מסננים את הנוזלים ומחזירים לסיר, מתבלים במעט מלח ופלפל ומצמצמים עד לכדי מחצית מהכמות המקורית. 7מטגנים את הכרוב הכבוש במעט שמן זית, בנפרד מטגנים את הנקניקיה וחותכים לחתיכות באורך של כ-2 ס"מ. 8עוטפים כל קציצת בשר בגלד של בצל. בצלחת הגשה שמים מספר בצלים, מעט כרוב כבוש מטוגן, נקניקיה ומגישים עם הרוטב המצומצם. ![]() |
| מדורים |
| תכניות קשת 12 |
| שימושון |
| מיוחדים |
| קניות והטבות |