מאז לחם הטחינה לא הייתה הברקה כזאת
ולא, זאת לא תוספת, זאת מנה עיקרית לכל דבר
ואיך אפשר להכין אחד ראוי בבית?
אפויות, צוננות, עם פירורים ואפילו בחושות
כן כן, אפילו בלי מיקסר
פסטה קרבונרה עם התאמות ישראליות מתבקשות
זה הפתרון המושלם לגביעים שנשארו מהמשלוח
אפויות, מבושלות, מטוגנות - יש הכל, רק תבחרו
לפני שנישטף בשלל עוגות גבינה מפונפנות
שיפודי עראייס גאוניים מטורטיות
מהכרובית בטחינה ועד הגזר המרוקאי - הכל כאן
בשרים, פיתות, לאפות, סלטים מעולים - הכל כאן
מתכון לעוגיות עבאדי ביתיות שנמסות בפה
הנה משהו שאנחנו חייבים להספיק להכין בסופ"ש
לא יכולים לחכות להכין את הקציצות האלה
בשלנים מעולים יודעים שאלוהים נמצא בפרטים
איפה יש יותר קפאין - בכוס קפה או בכוס תה?