אוכל
אוכל
15.08.19

המתכונים שהכי אהבתם השבוע

הרבה בשר טחון, וגם עוף מוקפץ, פריטטה מהאגדות ועוגה משגעת

צילום: רעות עזר, mako אוכל
בורקס עם בשר - ככה זה נראה אחרי שנותנים ביס

15 דרכים טעימות לנצל את חצי הקילו של הבשר הטחון ששוכב לכם במקפיא. למתכונים עם בשר טחון

צילום: יונית סולטן צוקרמן, mako אוכל
הפריטטה המושלמת
צילום: יעל יצחקי, מאסטר שף

מנת הביצים המטוגנות של יותם השבוע ב"מאסטר שף" שלחה אותנו בטיל למטבח. למתכון: פריטטה מושלמת

חצילים ממולאים בבשר
צילום: רעות עזר, mako אוכל

יש שיגדירו את השילוב של חצילים, בשר ועגבניות כשילוש הקדוש של המטבח. אם גם אתם כאלה, אתם הולכים לעוף על המתכון הזה. למתכון: חצילים ממולאים

עוף מוקפץ עם טריאקי ב-3 מרכיבים

אפשר לטרוח על עוף מוקפץ, ואפשר ללקט שלושה מרכיבים בלבד ולצאת לדרך. למתכון: עוף בטריאקי ב-3 מרכיבים

צילום: רון יוחננוב, mako אוכל
סינייה בורי עם חצילים, עגבניות וטחינה
צילום: אמיר מנחם, mako אוכל

השבוע אנחנו מתחילים את ארוחת השבת שלנו עם קציצות אורז ממולאות, ממשיכים בסינייה דג ומפגיזים עם קינוח מהמם. למתכונים לארוחת לשבת

 עוגת תפוחים של רוחמה ממאסטר שף
צילום: יעל יצחקי, מאסטר שף

רגע לפני שעזבה, רוחמה הספיקה לתת לנו את המתכון שלה לעוגת תפוחים מקורמלים. הנה הוא. למתכון: עוגת התפוחים של רוחמה

קציצות נחמה

בקרוב יצא כאן ספר בישול מעולה, ואנחנו השגנו לכם מתכון מתוכו (וגם אפשרות לרכישה מוקדמת בהנחה!). למתכון: קציצות ירקות ממכרות

צילום: אפרת ליכטנשטט, "אז מה את עושה כל היום", הוצאת כתר
תגובות סגור
...טוען
מקרא: = תגובה ללא תוכן   = תגובה עם תוכן