מקצועות חופשיים מסביב לעולם

שתי סיבות להמשיך לקרוא: כי אתם עובדים מהבית, ובא לכם שהבית יהיה במקום אחר, או כי תמיד חלמתם לנסוע לקואלה למפור

אם מישהו היה מציע לכם לבלות את השנה הקרובה ב-12 ערים שונות בשלוש יבשות, לא הייתם ממשיכים לקרוא? זה בדיוק מה שמציעים לכם ב-Remote year, להיות אחד מ-75 אנשים שיבלו, יעבדו ויטיילו ב-12 ערים בעולם. המסלול השנה מתחיל במונטבידאו, אורוגוואי בפברואר, ויעבור דרך בואנוס איירס (ארגנטינה); לה פאס (בוליביה); קוסקו (פרו); איסטנבול; פראג; בלגרד; צאווטאט (קרואטיה); קואלה למפור (מלזיה); קופנגן (תאילנד); פנום פן (קמבודיה); ויסתיים בהו צ׳ין מין (וייטנאם). אמנם מדי חודש תצטרכו להיפרד מ-2,000 דולר (בנוסף לתשלום חד פעמי של 3,000 דולר), אך בתמורה יטפלו עבורכם בהגעה ליעד, דיור, חלל עבודה עם אינטרנט שפתוח 24 שעות, ועוד.

>> בואו לפייסבוק שלנו!

מלון Skwachàys  (צילום: Skwachàys.com)
Skwachàys. ויש שם אפילו בקתת הזעה | צילום: Skwachàys.com

יש אבורג'ינים בקנדה, אגב

שתי סיבות להמשיך לקרוא: כי אתם מחפשים פתרון לינה בוונקובר, או כי אתם נמשכים לאמנות אבוריג׳ינית

כשהאגודה לדיור ילידי בוונקובר פתחה את הבניין שלה בעיר, היא לא שיערה שלמבנה הזה תהיה השפעה כה מהותית על סצנת האמנות האבוריג׳ינית, ובטח שלא העלתה על דעתה שהמבנה יהפוך לאחד המלונות המבוקשים ביותר בעיר. המקום שנפתח ב-2012 כאכסניה למטרות רפואיות עבור אבורג׳ינים, הפך למלון משגשג - שפועל במקביל בקומות 5-7 של הבניין. ה-Skwachàys כולל, מלבד חדרי המלון מגורי אמנים, אפילו בקתת הזעה המנוהלת על ידי רופא מהקהילה, וכל לילה שתבלו שם יסייע לאגודה להמשיך ולהפעיל את 18 המבנים האחרים העומדים לרשותה, ותזכו לפחות להצצה לעולמם של האמנים הייחודיים האלו.

ביצה שבושלה באיטיות ב-63 מעלות עם תרד מוקרם בפרמזן (צילום: thepopsyroom.com)
ביצה שבושלה באיטיות ב-63 מעלות עם תרד מוקרם בפרמזן, טוסטונים בעבודת יד ונקניק פארמה | צילום: thepopsyroom.com

יופי הוא כוח

שתי סיבות להמשיך לקרוא: כי אתם בדרך להונג קונג, או כי תמיד רציתם לעשות מחווה להלנה רובינשטיין

בחלל האירועים הקריאטיבי ה-Popsy Room בהונג קונג, מציעים לכם להצטרף לארוחה יוקרתית בת 8 מנות, שמוגשת פעמיים ביום, ומתקיימת במקביל לתערוכת Beauty is Power. הן התערוכה והן הארוחה חוגגות את פועלה של יזמית הקוסמטיקה החלוצית בתחומה, הלנה רובינשטיין. בארוחת State-of-Art תוכלו לטעום מנה המורכבת מביצה שבושלה באיטיות ב-63 מעלות עם תרד מוקרם בפרמזן, טוסטונים בעבודת יד ונקניק פארמה מסולסל, מנת ה"נס של הטבע" של ריזוטו צדפות עם חבצלות ופטריות אקזוטיות ולקנח ב"מורשת השלמות" - מאפה קינמון וסוכר, גנאש שוקולד, פירות יער, ורוטב וניל.

>> בפעם הקודמת ביקרנו בשדות האדומים של סין
>> האם זה מקום אמיתי בארצות הברית או שהמצאנו?