כרובית ממולאת בבשר טחון
נשמע מסובך בהתחלה, אבל מסתבר שמדובר בהפקה טעימה ופשוטה למדי
סמדר וקנין
| סמדיש | פורסם 30/10/11 19:27:17
|
|
זמן עבודה |
זמן הכנה כולל |
קטגוריה |
רמת קושי |
כשר |
חצי שעה |
שעה וחצי |
מתכונים |
כל אחד יכול |
כשר בשרי |
אופן ההכנה
1. מנקים ומפרקים את הכרובית לפרחים בינוניים.
2. טוחנים את הבשר עם הירק, תפוחי אדמה והבצל. מערבבים ומתבלים בראס אל חנות, מעט מלח ושתי כפות שמן.
3. חורצים את פרחי הכרובית באמצע, מכניסים לתוכם מהבשר הטחון המתובל, מחממים שמן עמוק, טובלים את הכרובית הממולאת בקמח וביצה, מטגנים ומוציאים.
4. מנקים ומסדרים את גבעולי הכרובית וכל שאריות הירקות בתחתית הסיר ומעל שמים את הכרוביות הממולאות והמטוגנות.
5. ממיסים בכוס, 1 כפית כרכום, 1 כפית פלפל לבן, 1 כף מרק עוף.
6. מקלפים את הלימון חותכים לקוביות קטנות ומפזרים מעל.
7. מנמיכים להבה, מכסים ומבשלים 35-45 דקות, עד צימצום הרוטב.