כל המתכונים של סדרת הרשת: סמדיש - יוצאים מהכלים

מתכונים

סמדיש - יוצאים מהכלים
_פרויקטים

כרובית ממולאת בבשר טחון

נשמע מסובך בהתחלה, אבל מסתבר שמדובר בהפקה טעימה ופשוטה למדי
| סמדיש | פורסם 30/10/11 19:27:17
כרוביות (צילום: עודד קרני)
זמן עבודה זמן הכנה כולל קטגוריה רמת קושי כשר
חצי שעה שעה וחצי מתכונים כל אחד יכול כשר בשרי
מרכיבים (6 מנות)
300 גרם בשר טחון
כרובית
1 חבילת כוסברה
1/2 חבילת פטרוזיליה
1 בצל
1 תפוחי אדמה
ראס אל חנות
מלח
שתי כפות שמן
קמח
ביצה
כורכום
פלפל לבן
לימון כבוש
מרק עוף
חצי לימון
אופן ההכנה

אופן ההכנה

1. מנקים ומפרקים את הכרובית לפרחים בינוניים.
2. טוחנים את הבשר עם הירק, תפוחי אדמה והבצל. מערבבים ומתבלים בראס אל חנות, מעט מלח ושתי כפות שמן.
3. חורצים את פרחי הכרובית באמצע, מכניסים לתוכם מהבשר הטחון המתובל, מחממים שמן עמוק, טובלים את הכרובית הממולאת בקמח וביצה, מטגנים ומוציאים.
4. מנקים ומסדרים את גבעולי הכרובית וכל שאריות הירקות בתחתית הסיר ומעל שמים את הכרוביות הממולאות והמטוגנות.
5. ממיסים בכוס, 1 כפית כרכום, 1 כפית פלפל לבן, 1 כף מרק עוף.
6. מקלפים את הלימון חותכים לקוביות קטנות ומפזרים מעל.
7. מנמיכים להבה, מכסים ומבשלים 35-45 דקות, עד צימצום הרוטב.
...טוען
Rating: 88 out of 100 based on 34 reviews. % אהבו, מה דעתך?
מסכים
לא מסכים
תגובות

הוסף תגובה

 
שם
נושא
תוכן
 
ביטול  |  
מקרא: = תגובה ללא תוכן   = תגובה עם תוכן