_פרויקטים
סיכום שנה 2017
אוכל טוב
29.12.17

המתכונים שהכי אהבתם השנה

אתם חיפשתם, בישלתם, אפיתם וטיגנתם - אנחנו רק נפרגן. אלה 10 המתכונים שהכי אהבתם

צילום: אפיק גבאי, אוכל טוב
דגים חריפים
צילום: בני גם זו לטובה, סיפורים מהמטבח

דגים חריפים מרוקאיים עם שדרוג מודרני אחד: דג טונה, שיוצא עסיסי במיוחד עם הרוטב החריף. למתכון

תפוחי אדמה בתנור
צילום: בני גם זו לטובה, אוכל טוב

צודק מי שאומר שתפוחי אדמה בתנור תמיד טעימים, אבל יותר צודק מי שאומר שיש טעים - ויש מעלף. המתכון הזה מעלף לגמרי. למתכון

עוף שלם
צילום: אפיק גבאי, אוכל טוב

ה-מתכון לעוף בתנור: עוף עסיסי במיוחד, שנצלה בשלמותו כדי למנוע התייבשות, ומקבל תוספת טעם גם מבפנים וגם מבחוץ. למתכון

קצ'אפה
צילום: שי ברנדס, Real Food. Uncensored

כששי ברנדס טעם את הקצ'אפה של דליה אלחדף במסעדת טוטומה זצ"ל, הוא מיד הבין שגילה משהו חדש. עכשיו תורכם. למתכון

עראייס
צילום: אפיק גבאי, אוכל טוב

קבלו אותו: מתכון לעראייס הכי טעים שאתם יכולים להכין לבד - בבית על המחבת או במנגל על גחלים. למתכון

מאפה כרובית וירקות שורש
צילום: מירב גביש, גבישס, בלוג אוכל

כמה דברים אפשר להכין מכרובית? מתברר שאינסוף. תשאלו את מירב גביש שהפתיעה אותנו עם המאפה המקסים הזה. למתכון

קרמבו מסקרפונה, שוקולד לבן ולוטוס
צילום: ענבל לביא, אוכל טוב

קרמבואים במלית מהירה של קרם מסקרפונה במקום מרנג, עם בסיס עוגיות לוטוס טחונות ושוקולד לבן וציפוי לוטוס מבריק. למתכון

עוגת פקאנים ומייפל
צילום: ענבל לביא, אוכל טוב

עוגת הווניל הבחושה הקבועה שלנו (מתכון מנצח ברמה של לשנן בעל פה) מקבלת לכבוד שבת את התוספת הכי מפנקת שיש. למתכון

עוגת ביסקוויטים גבינה ושוקולד
צילום: נטלי לוין, עוגיו.נט

מכירים את עוגת הביסקוויטים של פעם? בטח מכירים. אז קבלו את אותה עוגה נוסטלגית ואהובה בגרסה משודרגת. למתכון

קסטה וניל
צילום: אפרת ליכטנשטט, עד 160 קלוריות, הוצאת כתר

לא פלא שעפתם על קסטת הווניל הזו: בפחות מ-160 קלוריות, ללא צורך במכונת גלידה, שיוצאת רכה וקטיפתית ודורשת משהו כמו 10 דקות עבודה. למתכון

תגובות סגור
...טוען
מקרא: = תגובה ללא תוכן   = תגובה עם תוכן