עבור רוב הגברים מדובר בחלום שהתגשם: בדרך כלל הוא מופיע בתפריט בגרמים, אבל ההמבורגר שהכינו אתמול בסרביה במסגרת שבוע הברביקיו העולמי שבר שיא גינס, וקבע סטנדרט חדש בשוק הבשר.

הצימחוניים יתקשו אולי להעריך את העבודה הקשה שכרוכה בהכנת ההמבורגר הגדול בעולם, אבל בסרביה עמלו אתמול עשרות אנשים על הכנת המבורגר בקוטר מדהים של 163 סנטימטרים. כדי להכין את מנת הגורמה נדרשו 52 קילוגרמים של בשר טחון.

לאחר שהוספו לבשר המשובח תבלינים לפי הטעם של התושבים המקומיים, עמלו הטבחים על יצירת צורתה העגולה של ההמבורגר. הקציצה המשובחת הוכנה במיוחד לרגל שבוע הברביקיו המקומי, ועשרות תושבים זכו לאכול מהמעדן. בתאבון.

רוצים לקבל עוד עדכונים מרחבי העולם? הצטרפו לחדשות 2 בפייסבוק