הכי טעימים בעולם - היפנים
לפי שבטי הקניבלים בפפואה ניו גינאה, בשר האדם הלבן "מלוח מדי" ואילו הבשר של היפנים מעדן לחיך, במיוחד אם מדובר באישה. ספר חדש של שני חוקרים שביקרו והכירו את השבטים מגלה את עולמם ואת טעמם


כנראה שאנשי המזרח הרחוק טובים מהמערביים לא רק בהישגים לימודיים, אלא בעוד כמה דברים: צלם איטלקי אמיץ ואנתרופולוגית הרפתקנית מגרמניה שיצאו לגו'נגלים של פפואה ניו גינאה, למקום בו חיים ציידי ראשים וקניבלים שממשיכים לאכול בשר אדם, גילו עוד חיסרון באדם הלבן. הצלם לאגו קוראזה נכנס לעומק הג'ונגלים וצילם תמונות של קהילות עכשוויות - מתקופת האבן.
קורוזה אמר שידידיו הקניבלים נפתחו אליו, וסיפרו לו על טעמו של הבשר האנושי. בספר שהוציא יחד עם אולגה עמאן נכתב שהקניבלים אמרו על בשרו של האדם הלבן כי "לבשרם של האנשים הלבנים יש ריח חריף מדי והוא מלוח מדי". על פי הספר, בשרם של היפנים הוא הבשר הטעים מכולם. "הדבר היחיד שטעים יותר מאיש יפני, הוא בשרה של אישה יפנית", אמרו הקניבלים מפפואה ניו גינאה.
האם הקניבליזם הוא מיתוס? חוקרים רבים טוענים שהקניבליזם הופסק באי לפני חמישים שנה , אבל ישנה הסכמה על כך שישנם שבטים שממשיכים לאכול בשר בני אדם, שמתו בדרכים כאלו ואחרות.