N12
פרסומת

ברלוסקוני חוזר, קטינה שהייתה אמורה להעיד במשפטו נעלמה

ראש ממשלת איטליה לשעבר, שהודיע כי יתמודד שוב בבחירות, כובש את הכותרות - גם של מדור הפלילים וגם של העמודים הראשיים. ברלוסקוני מאשים את רה"מ הנוכחי מריו מונטי שהוא מוביל את הכלכלה האיטלקית למיתון מסוכן. במקביל, המשטרה מחפשת אחרי הרקדנית האקזוטית רובי שעומדת במרכז משפטו

עמית ולדמן
פורסם:
הקישור הועתק
ברלוסקוני ורובי
ברלוסקוני ורובי | צילום: טלגרף

משטרת איטליה מחפשת אחרי רקדנית אקזוטית, שהייתה אמורה להעיד במשפטו של ראש ממשלת איטליה לשעבר סילביו ברלוסקוני - ונעלמה. קארימה אל מחרוג', שידועה בשם "רובי" או "רובי - גונבת הלבבות", קיימה על פי החשד, יחסי מין עם ברלוסקוני בתמורה לתשלום כשהייתה קטינה ולא הגיעה לדיון אליו הוזמנה בבית המשפט במילאנו.

חובב מסיבות. ר"מ איטליה לשעבר ברלוסקוני
סלביו ברלוסקוני, שוב | צילום: רויטרס

רובי היא לא היחידה שאמורה להעיד במשפט נגד ברלוסקוני. גם ידידים מפורסמים כמו השחקן ג'רג' קלוני, שרי חוץ וראשי מדינות - לא הגיעו. רובי וגם ראש ממשלת איטליה לשעבר בן ה-76 טוענים שמעולם לא קיימו יחסי מין, אבל הצעירה המרוקנית אמרה בעבר שכן השתתפה בחגיגות ה"בונגה בונגה" - מסיבות המין שערך ברלוסקוני בהשתתפות נערות ליווי.

אנגלה מרקל. שוב הקנצלרית של גרמניה
שולטת בכלכלה האיטלקית ? | צילום: gettyimages - אימג'בנק
פרסומת

ברלוסקוני בעצמו, כבר נמצא בעיצומה של מערכת בחירות לקראת התמודדותו מחדש לראשות הממשלה. הבוקר הוא אמר על ראש הממשלה המכהן מריו מונטי שהוא פועל על פי האינטרסים שמכתיבה לו קנצלרית גרמניה אנגלה מרקל, ו"מוביל את איטליה למיתון מסוכן".

ברלוסקוני הודיע בסוף השבוע שהוא מתכוון לשוב למירוץ על הנהגת איטליה. "גם אם הייתי עושה ספורט, עובד, לומד, מעולם לא נכנסתי למרוץ כדי להשיג דירוג טוב, תמיד נכנסתי למרוצים כדי לנצח. כולם יודעים, אנחנו צריכים מנהיג עם קבלות, אבל לא מצאנו כזה מנהיג, משהו כמו ברלוסקוני של 1994, זה לא שאנחנו לא מחפשים אותו, אנחנו מחפשים אחריו, אבל אין אף אחד", העיד על עצמו.