N12
פרסומת

בית האופרה של סידני נצבע בכחול למען האוטיסטים

ברחבי העולם מציינים השבוע את יום המודעות הבינלאומי לאוטיזם ובאוסטרליה רתמו לנושא את אחד מסמליה של סידני. "נמאס לנו מהתמיכה הזעומה שאנו מקבלים, נמאס לנו להיות תמיד בעדיפות שנייה, אנו רוצים יותר למען ילדנו ויותר למען המשפחות שמגדלות ילדים אוטיסטים", אמר דובר האגודה למען האוטיסטים באוסטרליה

עמית ולדמן
פורסם:
הקישור הועתק

בית האופרה של סידני נצבע היום בכחול לציון יום המודעות הבינלאומי להפרעת האוטיזם. "נמאס לנו להיות תמיד בעדיפות שנייה", אמר דובר האגודה למען האוטיסטים באוסטרליה.

"נמאס לנו לחלוטין מהתמיכה הזעומה שאנו מקבלים", הכריז דובר האגודה למען האוטיסטים צ'ארמין פרייזר. "נמאס לנו להיות תמיד בעדיפות שנייה, אנו רוצים יותר למען ילדנו יותר למען המשפחות שמגדלות ילדים אוטיסטים - היום אנו מדליקים אור גדול למען האוטיסטים".

ברחבי העולם מציינים את השבוע עם סימנים הקשורים לצבע הכחול. על פי ארגון האומות המאוחדות, 1-2% מהאוכלוסייה סובלים מאוטיזם, אבל במדינות רבות עדיין לא גיבשו מדיניות לטיפול בהפרעה - לא ברמה הטיפולית ולא ברמה החברתית.