זייף את מותו וגרם למשפחתו להתאבד
גבר בשנות ה-30 לחייו שהיה מעורב בהונאת ביטוח בסין נעדר למשך שלושה שבועות ונחשב מת. בעקבות "מותו" אשתו התאבדה ורצחה את שני ילדיהם, מה שהוביל את הגבר להסגיר עצמו לידי המשטרה


זייף את מותו וגרם לאשתו להרוג את שני ילדיהם ולהתאבד: גבר סיני בן 34 נחשב למת לאחר שרכב שהשכיר נמצא בתחתית נהר וגופתו לא נמצאה. אשתו שהתאבלה על האובדן החליטה לשים קץ לחייה ולחיי שני ילדיהם, זאת מבלי לדעת שבעלה חיי ומוערב בהונאת ביטוח.
בתחילת חודש ספטמבר הגבר רכש חבילת ביטוח בשווי 145 אלף דולרים מבלי ידיעת אשתו ואף רשם אותה כבעלת הפוליסה. ב-19 לספטמבר הוא שכר את המכונית על מנת לזייף את מותו. כחודש לאחר מכן נמצאה גופת אשתו, בנם בן הארבע וביתם בת השלוש באגם ליד ביתם ביחד עם מכתב ההתאבדות שפרסמה ברשת.
על פי החוקרים, האיש, שהיה מעורב בעוקץ של חברת ביטוח, לא עדכן את בני משפחתו בדבר התוכנית שלו ונעדר במשך שלושה שבועות. הוא הסגיר עצמו לידי המשטרה המקומית לאחר מות בני משפחתו. בסרטון שרץ ברשתות בסין נראה הגבר מספר על כך שהלווה כספים רבים על מנת לטפל במחלת האפילפסיה של בתו ובגלל זה ניסה להונות את חברת הביטוח.