N12
פרסומת

נתקעו באי, ציירו SOS בחול וניצלו

בני זוג נתקעו במשך קרוב לשבוע על אי בודד סמוך לגואם שבמערב האוקיינוס השקט. השניים ניצלו בזכות התושייה הרבה שלהם, לאחר שהבהבו לספינות עוברות ואף כתבו את האותיות SOS בחול שעל החוף

חדשות 2
חדשות
פורסם:
ה-SOS שציירו האמריקניים על החוף
צילום: הצי האמריקני
הקישור הועתק
ה-SOS שציירו האמריקניים על החוף
ה-SOS שציירו האמריקנים על החוף | צילום: הצי האמריקני

בני זוג אמריקנים ניצלו מאי בודד אתמול (שישי), בסמוך לגואם שבמערב האוקיינוס השקט, לאחר שכתבו את האותיות SOS בגדול על החוף. צוות של חיל הים האמריקני זיהה את הכיתוב ממטוס ושלח את נקודות הציון שבו הם נמצאים למשמר החופים שהגיע לחלץ את השניים.

משמר החופים של גואם קיבל דיווח על כלי השיט של בני הזוג שנעלמו לפני כשבוע. מיד עם קבלת הדיווח החלו חיפושים נרחבים שהתפרסו על שטח של 17 אלף ק"מ רבועים אחר האמריקנים.

מטוס הסיור מגלה את הנעדרים
מטוס הסיור מגלה את הנעדרים | צילום: הצי האמריקני

לאחר כשבוע של חיפושים הבחינו צוות ספינה בהבהובי אור שהופיעו מאזור לא מיושב באחד מהאיים הקטנים של המדינה. מאוחר יותר הגיעו צוותי ההצלה למקום שגילו גם את כיתוב האותיות SOS שהשניים כתבו.