N12
פרסומת

טראמפ על הסערה: "התקשורת אשמה"‎

המועמד הרפובליקני לנשיאות דוחה את הביקורת על המודעה שיצר ובה מגן דוד שנועד להכפיש את הילרי קלינטון. "תקשורת לא ישרה הטעתה את הציבור", אמר טראמפ, "זה יכול היה להיות גם כוכב של שריף או כוכב רגיל"

חדשות 2
חדשות
פורסם:
המודעה שעוררה סערה
הקישור הועתק
המודעה שעוררה סערה
המודעה שעוררה סערה

דונלד טראמפ דוחה את הביקורת שנשמעה על המודעה שפרסם - מודעה שנועדה להכפיש את הילרי קלינטון ובה ציור של מגן דוד. "תקשורת לא ישרה הטעתה את הציבור", האשים טראמפ את העיתונאים. "זה יכול היה להיות גם כוכב של שריף או כוכב רגיל".

הסערה התעוררה בשבת לאחר שטראמפ האשים בציוץ בעמוד הטוויטר שלו את יריבתו הדמוקרטית קלינטון בהיותה "המועמדת לנשיאות המושחתת ביותר אי פעם". המילים הללו הופיעו בתוך מגן דוד, על רקע ערימות של שטרות דולרים.

טראמפ מכחיש שאמר את הדברים
מאשים את התקשורת. טראמפ | צילום: רויטרס

הפרסום עורר זעם ברשת תוך זמן קצר - וגרם, כך מתברר, לאנשי הקמפיין של טראמפ להסיר אותו ולהעלות במקומו מודעה שונה - כשהפעם הכיתוב נגד קלינטון נכתב בתוך עיגול.