N12
פרסומת

טראמפ: "לא יודע אם השיחות הוקלטו"

הנשיא האמריקני דונלד טראמפ טען היום בציוצים ברשת הטוויטר כי לא הקליט את שיחותיו עם ראש ה-FBI לשעבר ג'יימס קומי. "אני לא יודע אם יש הקלטות כאלה", כתב הנשיא. "בכל מקרה, אני לא הקלטתי את השיחות"

רויטרס
חדשות
פורסם:
הנשיא ביקש נאמנות ורצה לחשוף מדליפים
צילום: רויטרס
הקישור הועתק
הנשיא ביקש נאמנות ורצה לחשוף מדליפים
"אין הקלטות", טראמפ וקומי (ארכיון) | צילום: רויטרס

הנשיא האמריקני דונלד טראמפ התייחס הערב (חמישי) לאפשרות שקיימות הקלטות של השיחות שניהל עם ראש ה-FBI לשעבר, ג'יימס קומי. בציוץ ברשת הטוויטר כתב הנשיא שהוא לא יודע אם ישנן הקלטות כאלה או לא, אבל הוא - לא הקליט את השיחות.

"עם כל הדיווחים בעת האחרונה על מעקב אלקטרוני, יירוטים, גילויי האמת, והדלפות לא חוקיות, אין לי מושג אם ישנן 'קלטות' או הקלטות של שיחותיי עם ג'יימס קומי", כתב הנשיא. "בכל מקרה, אני לא הקלטתי, ואין ברשותי הקלטות שכאלה".

לפני כחודש, לאחר הפיטורים הדרמטיים של קומי, תקף טראמפ את ראש הבולשת לשעבר. במתקפת ציוצים בטוויטר איים טראמפ על קומי: "ג'יימס קומי צריך לקוות שאין הקלטות של השיחות שלנו - לפני שהוא מתחיל להדליף לתקשורת".