N12
פרסומת

טרגדיה בארה"ב: משתתפת "דה וויס" נרצחה לאחר מופע

הזמרת כריסטינה גרימי נורתה מטווח קצר בידי אדם חמוש בתום הופעה באורלנדו שבפלורידה. לאחר הירי, התנפל אחיה של הזמרת על היורה - שהצליח לירות בעצמו ולהתאבד. נסיבות המעשה אינן ברורות, בהפקת התכנית הוכו בתדהמה: "לבנו נשבר"

חדשות 2
חדשות
פורסם:
חייה של הזמרת הסתיימו בטרגדיה
צילום: רויטרס
הקישור הועתק
חייה של הזמרת הסתיימו בטרגדיה
חייה של הזמרת הסתיימו בטרגדיה | צילום: רויטרס

חייה של הזמרת הסתיימו בטרגדיה נוראה: כריסטינה גרימי, פיינליסטית העונה השישית של תכנית הריאליטי המוזיקלית "דה וויס", מתה הלילה (שבת) לאחר שגבר ירה בה מטווח קצר לאחר הופעה באורלנדו שבפלורידה, ואז ירה בעצמו והתאבד.

לעדכונים נוספים ולשליחת הסיפורים שלכם - היכנסו לחדשות 2 בפייסבוק

לאחר הופעה שגרתית של גרימי בעיר עם הלהקה שלה, אדם חמוש הופיע לפתע מולה - פתח באש לעברה, ממנה היא נפגעה ומתה מפצעיה. אחיה של הזמרת הצליח להשתלט עליו, אולם כעבור דקות היורה ירה גם בעצמו - והתאבד.

"לבנו נשבר", צייצו בחשבון הטוויטר הרשמי של תכנית המציאות המצליחה לאחר היוודע דבר מותה של הזמרת, שהגיעה למקום השלישי בעונה ששודרה לפני כשנתיים ברשת NBC.

בהפקת התכנית נדהמו ממותה הפתאומי
בהפקת התכנית נדהמו ממותה הפתאומי | צילום: רויטרס



זהותו של היורה עדיין לא ידועה וכמוה גם המניע שגרם למעשה הנורא, אולם מחקירה ראשונית מתברר כי אותו יורה צפה בגרימי בזמן הופעתה האחרונה באולם ההופעות באורלנדו.